Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Viem, že je to iný prípad, ale tak my sme sa radili pri sedačke hádam o všetkom. Materiál, rozmery, aký dizajn, proste všetko. Ale tak to bolo na predajni.
no nenechali si poradit jednoducho. jedneho pekneho dna som prisla k nim a uz ju mali doma :D s nikym sa neradili a ako ich aj poznam, tak by si ani nenechali do toho kecat. nechceli investovat. ale tak uz maju svoj vek, su tvrdohlavi, co ti poviem.
niekto sa nahana za vidinou lacneho nabytku, ale koniec koncov je to v podstate este horsie kupovat takto z druhej ruky, lebo to uz potom nema sancu vydrzat tak dlho :) takze vlastne na tom ani neusetria, lebo cochvila budu zhanat novy gauc.
A to im akože neprekážalo, keď tá sedačka pri kúpe bola ošúpaná? Všimli si to?
no ved to, ze uplne novy z predajne nie je a ani oni mu neporadili, tak neviem, ze ci nepouzivali nic alebo co cele roky. ja osobne by som ale takto ze po niekom gauc nekupovala. niekde bola ta koza dokonca aj trochu osarpana.
Nový akože fungel nový z predajne alebo od niekoho? Lebo takto na predajni zvyknú dávať k sedačke aj nejaký čistiaci prostriedok, ktorý je priamo určený na tú danú sedačku.
cim prosim vas cistite kozu/kozenu sedacku? nasi maju novy gauc a uz sa otcovi podarilo nejak ju zaspinit :D
to bola konkretne aka, ze ju nikde inde nemali?:)
nakoniec som kupil na predajni Topsedacky. celkovo som si porovnaval ceny a tak. a hlavne som nasiel taku, aku som uz dlhsie hladal, takze za mna super.
Stanko a z akého e-shopu si kupoval sedačku, ak sa môžem spýtať?