Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Renculaa

Aj zvieraťu by mal človek nastaviť nejaké pravidlá, nie? Či je to pes alebo mačka alebo čokoľvek iné, trošku by mi vadilo, že lezie na gauč. Obzvlášť, ak bol drahý :D Ale toto je ozaj individuálne, pretože niektorí majitelia dovolia čokoľvek, a to aj za cenu, že ten nábytok pazúrmi zničia.

stanko15

nie, potah nemam a ani som take nieco nezvazoval. a vlastne ani neviem, v akom obchode by som to hladal. pre niekoho je mozno praktickejsie dat ten potah dolu a oprat ho, ako vycistit sedacku, ja s tym teda problem absolutne nemam. a u nas sa proste nespini, davame bacha.

alicka34

no vsak esteze aj tych sedaciek je tak vela, ze si vie fakt vybrat kazdy s jeho vkusom. aj ked niekedy zvlastnym, ale tak nemozu sa nam pacit rovnake veci.:-D

elizza

Potahom by som to asi neriesila, ale tak ludia su vselijaki :D A aj vkus sa rozni, takze ma to moc ani neprekvapuje :D

stanko15

co ja viem, nemam pocit, ze by sa spinila. vsak to zalezi na vas, ako sa budete v tej obyvacke spravat :D ked si date pozor, aby ste ju nespinili, tak sa to samozrejme da :D niekto si aj potah vie zaobstarat napriklad.

shimuri

stanko, bezova je super, ta len tak lahko nevyjde z mody. ale nespini sa takato sedacka viac? respektive nevidno na nej vsetko?

stanko15

stanislavka, 70€ tricko na kojenie, ale musis setrit na gauc :D pri gauci sa uplne setrit neoplati, skor by si mohla posetrit inde a asi tusis kde :D
gauc bola u nas priorita, to je proste dominantny prvok celej obyvacky, tak asi rozmyslam tak.

stanislavka

tiez toto riesim a presne ten isty problem mam lebo cakame babätko a potrebujeme väčší gauč.. teraz som si kupila oblečenie na kojenie kojo.shop a vybavičku pre dieťa a musim šetriť :D :D a fakt neviem kde by sme zohnali za dobru cenu gauč :/