Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Asi tiež patrím medzi tie náročnejšie osoby :// Môj drahý už so mnou nechce behať ani po obchodoch, lebo už sme ich veľa pobehali a žiadna sedačka sa mi až tak moc nepáčila, že by som si ju bola schopná hneď objednať. Už si pripadám ako ja tá chybná ale ja fakt neviem, všetky mi prídu na jedno kopyto :// Poraďte, kde by mohli mať zaujímavejšie sedačky, vďaka!
A tie sedacky maju nejako oznacene, ze ktore z kade su?
DomCCA maju otvorene aj cez vikend. V bratislave maju kazdy den otvorene od 10:00-20:00 a v Prievidzi maju od pondelka az do piatka od 9:00-18:30 a sobotu maju doobeda od 9:00-13:00 a v nedelu zatvorene. Oni maju aj z Ciech, aj z Nemecka, tusim aj z Ciny a potom z Talianska, ako si napisala.
supis lojniss, to si ma potesila. hned mam krajsi den. otvaracie hodiny maju ake? maju otvorene aj cez vikend? a oni maju len talianske sedacky, ci aj z inych krajin dovazaju?
@Zuza_Petrankova aha, tak som ta potom zle pochopila, prepac. v pohodicke, vobec nemas za co. mrzi ma to, ze som to takto domrvila. a jasne, rozumiem. s detmi chodit po obchodoch je za trest, poznam to velmi dobre.
@janicka765JE..to je pekne, ze byvas v Prievidzi ale ja som chcela vediet otvaracie hodiny v ich Bratislavskej pobocke...a ano, boli sme v Bojniciach na vyhliadke a v zoologickej zahrade...no to sme boli aj s deckami, takze to by sa obchod nedal zvladnut...oni su strasne zive...to radsej pojdem niekedy sama alebo so sestrou len...ale aj tak ti dakujem za to, ze si si dala namahu a ze si mi sem ich otvaracie hodiny napisala..
DomCCA maju tam aj iny nabytok, ak teda mame na mysli ten isty obchod. Uz som u nich sice nebola zo 3 roky, ale vtedy ked som bola, tak mali aj manzelske postele, stoliky, luxusne svietidla a matrace. Ako fakt brutaalna predajnicka, chod isto kuk.
ahoj baby, v tych topsedackach maju iba sedacie supravy alebo aj nejaky iny nabytok. a maju aj taky luxusnejsi, lebo taky zhanam. hm?
@Zuza_Petrankova sice si sa nepytala mna ale kedze v Prievidzi byvam, tak ti viem odpovedat na ich otvaracie hodiny. v sobotu maju otvorene do 13:00 a v nedelu maju zatvorene. ak som spravne pochopila, tak sa tento vikend chystate, ano? co tam idete popozerat? idete aj na vyhliadku?
@Fifoo88...super, dakujem ti velmi pekne za odpoved..ked maju v Bratislave, tak to mi velmi vyhovuje, kedze byvam pri Blave...aspon nebudem musiet tak daleko cestovat aj ked do Bojnic sa chystame tento vikend...no oni asi cez vikend nemaju otvorene, ze?..