Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

dandiena

Konkrétne vianočné zľavy asi nemajú @irga85 ale čo som videla na ich fb stránke, tak majú zľavy do 50% na vybraný tovar ... skús sa ísť pozrieť a možno ti padne niečo do oka :) ... a čo zháňaš? ... sedačku, alebo nejaký iný nábytok? ...

nurse87

ema tak uz budes vediet... co sa tyka ceny, tak da sa povedat, ze niektore ich produkty su drahsie, niektore lacnejsie... cena zavisi od viacerych faktorov... ale neda sa jednoznacne povedat, ze maju take vysoke ceny, ze by tam ludia nevedeli nakupit, to vobec nie!... u nich si podla mna kazdy vyberie :)...

dandiena

Baby my sme tak kúpili u nich sedačku :) ... vypredávali a nám sa strašne páčila, tak sme ju hneď zobrali a mali sme ju za super cenu... riadne sme vtedy ušetrili ;):) ..

zemlicka32

@eskii - áno, niekedy dajú do výpredaja aj sedačky, ktoré majú vystavené. A veľa krát sú za o veľa lepšiu cenu. Treba napríklad sledovať ich FB alebo instagram, tam takéto akciové a vystavené sedačky postujú:)))

car_olinaSS

Kikusqa788 este len sa tam chystam..

Chcela som k nim ist cez vikend, ale akosi sme nestihli..
Tak pojdeme bud v stredu alebo v sobotu..
Aha, tak to som nevedela, ved uvidim, co mi na mieste povedia..
Uz sa s nimi snad nejako dohodnem, ked si vyberiem...
Dam ti potom vediet..

EMMMAA

Dakujem Nurse za odpoved. To by som ani nepovedala, ze beru z Talianska a Nemecka. Nemecke veci su kvalitne, tak budem musiet ist pozriet aj osobne. Ceny u nich su asi tiez vyssie, ked beru od spickovych dodavatelov, co?...

nurse87

ema ich sedacky su kvalitne, toho sa vobec nemusis obavat... a maju prevazne sedacky z Talianska a Nemecka... z Talianska maju znacky CALIA ITALIA, CHATEAU DAX, MILANO and DESIGN.. a z Nemecka dovazaju znacku BRETZ a to su latkove sedacky... tento vyrobca si ako jediny vyraba aj latky a aj sedacky... na vsetko som sa ich pytala, ked som u nich bola:)...

EMMMAA

Ich nabytok je aj kvalitny? Lebo ako na prvy pohlad vyzera dost dobre ale zodpoveda tomu aj kvalita? Z kade oni vozia tie sedacky?..