Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

lukco85

MAJU TAM DOST DOBRE SEDACKY, TO TREBA UZNAT. UPLNE TAKE INE AKO V OSTATNYCH PREDAJNIACH. VSELIJAKE TVARY, FARBY POTAHOV, ATD. TREBA NAVSTIVIT OSOBNE.

strbis_duchon

Čo myslíš pod pojmom: "starostlivosť"? Ako sa o teba starali? Čo ti ponúkli nejaké zľavy, alebo niečo iné? Hm?

Beatik_Mm

@alicia27 - To máš pravdu, že človek si v topsedačkach dokáže vybrať. My sme u nich boli pred dvoma týždňami a objednali sme si krááásnu, nádhernú sedačku. Už sa neviem dočkať, keď mi ju dovezú :-):-) Chcela by som vydvihnúť aj ochotu personálu, keďže takú staroslivosť som ešte v žiadnej predajni nezažila ako u nich. Keď je usmievavá predavačka, hneď sa lepšie nakupuje :-)

alicia27

zampana samozrejme, ze maju kozene a aj ine potahove latky...k nim staci zavitat a som si na 99% ista, ze nejaku vyberies...krasne moderne sedacky maju v ponuke :)..

alicia27

101Zaanka to mas pravdu, ze je o sedackach...no my btw mame od nich aj matrace a stolik, tak preto som sa radsej spytala...ale tak ok, budem tu rozoberat len sedacky, aby som niekoho nepoplietla zbytocne...tak nam hod fotku aby sme videli, aku mas :)...

gogora

Pekný deň Viktorka :) Zhanas novu sedaciu supravu? Tak vela stastia :) Z mojej skusenosti odporucam taktiez predajnu Top sedacky. My sme prave tam nasli nasu vysnivanu, ktoru uz nejake tie roky v obyvacke pouzivame :) Maju taktiez peknu webovu stranku a fb, kde si vies pozriet ponuku a nejake tie fotecky :):)..

Bosai

Vieš čo, my sme si kupili od Drevony, v ich kamennej predajni, ale neskor som potom našla aj web www.drevona.sk tak si možeš pozrieť ponuku či sa ti bude niečo páčiť. My máme rohovú sedaciu súpravu.