Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Ahoj ja som mala rovnaky problem, tiez som mala pocit ze som prehnane narocna, ale je spravne hladat nieco co sa ti bude naozaj pacit. Ja som si nakoniec vybrala tuto: designoutlet.sk
debbie12,
dík ale rohové velmi nemusím a už som poriadne z toho na nervy, že som doposiaľ nevybrala žiadnu sedačku a tento odkaz je na Polské sedačky....tak neviem či by som si ich sedačku kúpila aj keď na druhej strane ani tie SK už nie sú nejak kvalitné.
Určite sa pozri na tuto stranku www.nabytok.sk Majú tam krásne rohové sedačky
Dík za rady.Koženú, som zvažovala, ale manžel je proti.
tuctuctuc - no do 1000 som zvažovala, že nad 1200 už nepôjdem teda látková, lenže nič ma neoslovuje, možno tá Ikea, ale mám to od ruky a či je doprava aj ďalej od BA a potom niekto spomínal, že už to nie je tá kvalita .
V nábytkoch je veľa rohových ale klasika chýba a z látkami to je ďalší problém umyvateľné a či niečo príjemné na pokožku a potom nové látky namiesto teflonu, jedine čo som sto pro vylúčila je eko koža....tak kto sa v tom ma vyznať a preto si chcem dať poradiť niekym kto už touto tourturov prešiel.
asi IKEA.. lacne a vydrzia..
mam taku original taliansku, za co by som mohol kupit uz aj rodinne auto, hold, mal som privela prachov navyse.. sice drzi pokope, uz 5 rokov, ale tak.. preplatil som ju neuveritelne..
alebo by som kupil akukolvek LACNU do 1000 eur za 3-4miestnu. 9adekvatne to vynasob poctom miest ak chces vacsiu)
wreck je rozumny clovek
podla mna naj je kozena 3+2+1 a ci rohova, to uz zalezi na tom aku mas obyvacku a ako by si to chcela mat rozmiestnene
Stále som nevybrala sedačku do obyvačky, s ktorou máte dobrú skúsenosť vy, látková, kožená a či eko koža. 3+2+1 a či 3+1+1 a či rohová.
Poraďte mi niekto seriozne zo svojej dobrej a či zlej skúsenosti.
Oprava...aby vydržala sedačka viac ako len po dobu záruky "
Dík, tak nie som úplne vadna, že si neviem nič vybrať....ja aj viem čo chcem, ale v tolkej záplave sedačiek a nič pre mňa ?
Už sa bojím, že to dopadne ako z manželskými posteľami...tri roky chodenia a presne už som neverila, že niečo nájdem a až v Kike postele a nie slovenské, ale z Rakúska, tak čo kde sú slovenské výroby a to vraj kupujme slovenské výrobky, no ja by som aj chcela, ono sa to tvári, že slovenské a prd, vyrobené v Polsku, ale tým nechcem povedať, že sú všetky zlé, no a naše Phase sedačky, sú teda tiež drahé a budú aj kvalitné?
Moja sedačka 3+2 už svoje odslúžila a zaslúži si ísť do dôchodku, ale nemá ju kto nahradiť.
Takže chodím a aj si na ne sadnem aj pohladkám a nezaujem, jednak drahé a jasne predavajúci všetko chváli, no jasne, veď chce predať, ale ja nechcem sedačku aby vydržala iba po dobu záruky. Taktiež látok je na výber až-až, ale ktorá, bavlna, teflon, carabu, napoleon a ja ešte nevie, že ešte čo, no aj koženné a eko koža....ach jo. A vlastne ktorá SK firma robí kvalitné sedačky?
Tak zháňam referencie, aby som si netlkla hlavu o múr.
ako ja ti len rozumiem, diovka zlata. presne to iste som zazil, uz je to fura rokov. jediny liek na to je chodit pozerat. dnes mas vyhodu aj v tom, ze mozes sadnut na net a nieco skusit najprv najst tam.
moja skusenost je z drevony v petrzalke v bratislave. zdanlivo bezcielne sa motas, vidis ten tovar a tie ceny vokol, zamyslas sa nad otazkou KTO to asi tak kupuje, toto mnohofarebne zufalstvo, chodis, chodis, nostek od nevole krivis... a zrazu len dostanes supu imaginarnym kladivom. suprava 3+2+1 - sadnut a zomriet. nadherna kremova farba, az sa ti ju chce ochutnat. na dotyk prijemnejsia nez pevne zenske telo. vyskovo nastavitelne opierky hlavy. cena zufalo sialena, ale davaju ti, ktovie preco, zlavu skoro 20%. kruzis okolo, nevies z nej spustit ruky a oci. si skoro zhypnotizovana ze si v tej zaplave stofarebnej sedi nasla takyto klenot. citas vyveseny stitok, vizualne supravu zapasovavas do cieloveho priestoru a nenachadzas vobec nic co by ta nutilo od nej odist, zabudnut na nu. naopak, mas chut objimat okoloiducich a spievat im 'what a wonderful world'.
euforia sa vsak postupne vyplavi, prichadza navrat do reality, ale usmev na tvari zostava aj na ceste k pracovnemu pultu a nemizne ani ked sa dozvedas, ze cakacia doba je 8 tyzdnov, a len mierne sa pokrci, ked si uvedomis, ze prave ides obetovat 6-cifernu sumu (o eure v nasich koncinach este ni chyru, ni slychu).
uplne vytriezvenie prichadza pri preberani a zaplateni - ti brigadnici, ktori ani netusia kde je sever, od teba pytaju tych skoro 20% zlavy. ale ty si skakat po hlave nenechas a trvas na dohodnutej cene. no a potom sa cez slzy smejes este druhykrat, ked ti finalny produkt dodaju s nozickami v nespravnej farbe dreva. drevona zaciatkom tisicrocia zufaly amaterizmus, dnes uz asi lepsie.
pribehom som chcel ilustrovat ze sa da. len nesmies prestavat chodi. mozno to bude ikea, mozno kika, mozno slovensky malovyrobca... raz to imaginarne kladivo svacne aj teba. ak to nevzdas. :) ako dlho som to vtedy nevzdal ja? uz si nepamatam. ale stalo to za to.