Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

kikusqa788

carolina ešte by si to asi stihla, ale treba čím skôr, aby mali dosť času na objednanie a výrobu. už máš sedačku aj vybratú či ešte len do topsedaciek pojdes? lebo oni niektoré sedačky vedia rýchlejšie dodať a niektoré trvajú dlhšie, závisí od toho, kde sa vyrábajú...

tomas==

Ahoj, takmer všetok nábytok aj zariadnie, ktoré máme je z Ikei. Dokonca aj sedaciu súpravu. Ceny sú prijateľné, o kvalite by sa dalo už diskutovať. Často tam narazíš na tie ich "papierové" skrine. Ale keďže Ikea má veľmi veľkú ponuku, tak si tam vyberú aj tí náročnejší. Ak budeš objednávať z intenetu, môžeš naviac ušetriť cez túto stránku: www.kodino.com Majú tam zľavové kupóny pre takmer všetky slovenské intenetové obchody.

amalias

Cauky Elizza, mohla by si mi poslat fotku vasej sedacky? Rada by som videla, ktoru ste si vybrali. Kludne mozes aj sem alebo ti poslem moj e-mail. Dakujem.

zitnanka58

V pohode, nič sa nestalo @metrio. Našťastie som to cez google všetko vyhľadala a nemusím už ani teba s ničím otravovať. Tak ti prajem pekný predĺžený víkend :))

metrio

zitnanka prepac, fakt som si nevsimol, ze si sa ma nieco pytala:///

aliria naco by nam bola klasicka? ved taku maju vsetci:DD my sme chceli nejaku inu, vynimocnu a vybrali sme si tuto:))

elizza

Ahojte :) Chcela som dat len do povedomia, ze aj my mame z topsedaciek sedacku :) Ked sa tu uz o tejto predajni bavite, tak reku ze sa aj ja pochvalim ;) Uz tu viac krat bolo napisane, ze tam maju pekne kusky a s tym plne suhlasim! :) Ak by chcel niekto nejake blizsie info, kludne mi mozte napisat :)

zitnanka58

Neviem posúdiť Golla, keďže sme u nich nikdy neboli. No už som si sama zistila, že majú predajňu v Bratislave a v Prievidzi (keďže @metrio si asi nevšimol moju správu). Ešte pozriem ich ponuku, aby som vedela, aké sedačky ponúkajú.

aliria

a ved ti to zase az tak dlho netrvalo @metrio:) zaujimavu sedacku mate. cakala som po pravde trosku inu, taku klasickejsiu ako maju aj ini. no milo ma prekvapil tvoj vkus:)