Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Jergy

Dakujem ti @klaksima velmi pekne. Uz som pozeral aj na mape, kde presne to je. Ak som dobre videl, tak je to taka vacsia budova hned pri hlavnej ceste, tak snad ich bez problemov najdeme.

klaksima

Miloslavcho!!!

dakujem ti velmi pekne za odpoved. stranku som si uz pozrela, mal si pravdu, ze tam maju velky vyber roznych sedaciek a rozne ceny su na nich. no rozhodli sme sa s drahym, ze pojdeme k nim aj osobne, kedze zo 3 sedacky sme si vybrali.

Jergy!!!

najdes ich na adrese: Nabrezna 24, Prievidza

alanitka

a vobec nie si sam strbis. to ta uplne prejde chut na nakupovanie, ked tam je taky personal:-(:-( no nastastie v TOP sedackach to vobec tak nie je. uz som tam bola viac krat a zakazdym ma privitali s usmevom na perach:-)

strbis_duchon

Heeej? No tak to je riadne super. Lebo takýto prístup v dnešnej dobe nie je samozrejmosťou. Keď niekedy vojdem do obchodu a vidím tam zduté predavačky, tak sa hneď otáčam na päte. A koľko % zľavu vám dali?..

Beatik_Mm

"Šikovnosť" má nejako neopúšťa :-( Namiesto pridania fotky som to omylom odoslala a preto píšem v ďalšej správe. Takúto sedačku sme si vybrali @emminar @alicia27 :-)

@strbis_duchon - Starali sa tak o nás, že hneď ako sme vkročili do predajne zisťovali, čo zháňame a keď sme im povedali, tak nám ukázali zopár sedačiek a keď sme mali aj nejaké otázky, tak milo nám ich zodpovedali. Vôbec neboli odutý a práve naopak veľmi dobre sa s nimi komunikovalo. A nakoniec nám veru aj menšiu zľavu ponúkli ;-)

@klaksima - Už ti Miloslav napísal, nebudem sa opakovať :-)