Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Renculaa

Stanko aj mne sa najviac asi béžové páčia. Neviem, či je to teraz také in alebo čo, ale v poslednej dobe vídam väčšinou túto farbu všade.

stanko15

nechalicka, tak sorry, nie som tu stale :D niekedy sa zadari castejsie, ale tak toho casu je uz pomenej.
elizza vies co, bolo to cca tak ako pisala nechalicka, ten cas dodrziavaju, nebolo to vobec vela. dlhsie by som rozhodne cakat na gauc nechcel.

stanko15

shimuri, isli sme do bezovej, chceli sme vybrat nieco neutralne, ta predstava vyraznej, farebnej sedacky nas uz akosi omrzela. :D

nechalicka

vidim, ze odpoved tu este nemas :D tak ti napisem ja, aj ked ja osobnu skusenost priamo nemam. pisala som nizsie, ze sestra tu tiez kupovala sedacku a oni na nu cakali nejakych 9 tyzdnov, viac istotne nie, to bol vlastne ich hranicny termin :D

stanko15

ano ano, kontaktoval som ich, takze uz viem, ze sa to da. ale tak nebol som si isty, niektore obchody to maju proste tak, ze maju len ten tovar, ktory vidis konkretne na stranke a viac nic. tak to len pre istotu. ale tak som rad, to by bola skoda, keby to nebolo mozne.

zemlicka32

podla mna mas vsade moznost vybrat si inu farbu. na to sluzia predsa vzorkovniky, ale to uz by som sa spytala skor na tej predajni :)

stanko15

nechalicka, chcel by som vediet, ci maju k dispozicii sedacky len v tych danych farbach, ktore su na stranke alebo je tam aj moznost vyberu inej farby alebo ako to tam funguje?