Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

irga85

@klaudinkas áno, nebola najlacnejšia ale my sme takú chceli. chceli sme takú, ktorá bude vyzerať luxusnejšie ako ostatné a ktorá nám aj vydrží. takže veríme, že nám aj dlhé roky vydrží a tým pádom vôbec nebudeme ľutovať peniaze, ktoré sme do nej investovali. hej v koži ju budeme mať.

klaudinkas

- Irga wau, peknú ste vybrali. Ale pozerám, že Vás aj dosť veľa výjde. A v koženom prevedení ju budete mať? -

EMMMAA

Dakujem ti Nurse velmi pekne a tebe prajem to isto do roku 2020, nech si hlavne zdrava, stastna, lebo to je najdolezitejsie! Aaa este ti musim napisat, ze vcera sme isli cez Prievidzu, tak sme sa u nich zastavili. Je to uzasna predajna, mala si pravdu. Krasne veci maju vystavene a ani som necakala, ze to je taka velka predajna a ze ma dve poschodia. Ako fakt super!....

irga85

@klaudinkas fotku z predajne nemám ale nájdem ti ju na internete a pripnem ti link na ňu, aby si si ju mohla pozrieť. túto budeme mať: www.topsedacky.sk

irga85

@dandiena konečne som si našla čas, aby som ti napísala, že mali medzi sviatkami otvorené. 3.1. v piatok sme u nich boli a myslím, že sme aj vcelku dobre obišli. sedačku sme si vybrali a rovno aj objednali a na nad manželskou posteľou sa ešte rozhodujeme, lebo sa nám v topsedačkách páčili dve, takže sa musíme pre jednu rozhodnúť a akosi sa nevieme z drahým zhodnúť. ale tá nás našťastie až tak nenaháňa. tá sedačka to bolo súrnejšia vec, ktorú sme potrebovali objednať.

dandiena

Keď som vedela reagovať na tvoju otázku @irga85, tak som odpovedala, aby som ti pomohla ... veru neviem, ako budú mať medzi sviatkami otvorené ale myslím si, že normálne, keďže sú to normálna pracovné dni ... no isto keby mali zatvorené, tak to zverejnia na stránke alebo na fb, tak sleduj a všetko sa dozvieš :) ...

irga85

@dandiena jeeej, ty si mi aj tu napísala. vieš čo zháňam aj sedačku ale aj manželskú posteľ. teraz máme takú starú a už by sa zišla vymeniť a konečne máme na to aj korunky. majú na vybraný tovar? tak to je fajn, idem teda pozrieť na fb a keď ma tam niečo zaujme, tak pôjdem aj do predajne. nevieš, či budú mať aj medzi sviatkami otvorené??

EMMMAA

Ano Nurse budem a som tomu rada, ze som zase o nieco mudrejsia a budem vediet aj dalej poradit. Ved ja isto pojdem k nim pozriet, tak budem vidiet, ake maju ceny. Dakujem ti este raz za radu...