Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

ankka

@Vik_torka: nie si vôbec sama...aj ja mám ten istý problém a preto som išla aj na toto diskusné fórum, že možno sa niečo nové dozviem...no zatiaľ nic:/...

@bia554: môžem ti aj ja opísať svoju predstavu sedačky?...budeš tiež rada, keď mi poradíš...

bia554

ahoj Vik_torka :-) tebe som uz v nejakej inej teme pisala ;-) a aku sedacku by si chcela? opis nam svoju predstavu, mozno ti budeme vediet poradit predajnu, kde by taku mohli mat.

sybyla

nastastie som sa s takym pocitom nestretla. ked som vyberala novu sedacku do obyvacky, tak som navstevovala iba predajne o ktorych som vedela, ze tam maju kvalitne a pekne sedacky. asi si v zlych predajniach bola:-)

sybyla

nastastie som sa s takym pocitom nestretla. ked som vyberala novu sedacku do obyvacky, tak som navstevovala iba predajne o ktorych som vedela, ze tam maju kvalitne a pekne sedacky. asi si v zlych predajniach bola:-)

Vik_torka

_ahojte všetci_ nechcem zakladať novú tému keďže potrebujem poradiť ohľadom sedačky. ako písala Iren v roku 2015 tak i ja mám teraz taký pocit že sedačky v predajniach vyzerajú "lacno" pritom si pýtajú obrovské peniaze za ne. mám iba ja taký pocit alebo máte ešte niekto problém zohnať kvalitnú a peknú sedaciu súpravu? ak máte nejaké tipy na dobré predajne, sem s nimi. ďakujem.

Fanka

Reny Y, a tie vankúše sú pri sedení v pohode? Cena na to, že píšeš , že je kvalitná, sa mi zdá nízka. Ja tiež momentálne riešim akú sedaciu súpravu, tak som tu zablúdila a dosť sa propaguje Tempo Kondela, čo sú poľské sedačky a bojém sa aká je ich kvalita. Inak Drevona , podľa názvu látok tiež poľské, asi ich material, len vyrobené na SK.

Iren 1

Wolf9,
ako si spokojna so sedačkou, Nepraská textilná koža? Inak sa mi páči,ale potrebovala by som niečo ako na fore písal Lost, že kúpil sedačku aj poslal link, teda foto, ale kde kúpil a ako sa volá nenapísal a to by sa mne do obyvky hodila a túto by som kúpila do hosťovskej.
Bola by som rada ak sa Lost ozve ak tu chodí na toto forum.