Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

alanitka

a vobec nie si sam strbis. to ta uplne prejde chut na nakupovanie, ked tam je taky personal:-(:-( no nastastie v TOP sedackach to vobec tak nie je. uz som tam bola viac krat a zakazdym ma privitali s usmevom na perach:-)

strbis_duchon

Heeej? No tak to je riadne super. Lebo takýto prístup v dnešnej dobe nie je samozrejmosťou. Keď niekedy vojdem do obchodu a vidím tam zduté predavačky, tak sa hneď otáčam na päte. A koľko % zľavu vám dali?..

Beatik_Mm

"Šikovnosť" má nejako neopúšťa :-( Namiesto pridania fotky som to omylom odoslala a preto píšem v ďalšej správe. Takúto sedačku sme si vybrali @emminar @alicia27 :-)

@strbis_duchon - Starali sa tak o nás, že hneď ako sme vkročili do predajne zisťovali, čo zháňame a keď sme im povedali, tak nám ukázali zopár sedačiek a keď sme mali aj nejaké otázky, tak milo nám ich zodpovedali. Vôbec neboli odutý a práve naopak veľmi dobre sa s nimi komunikovalo. A nakoniec nám veru aj menšiu zľavu ponúkli ;-)

@klaksima - Už ti Miloslav napísal, nebudem sa opakovať :-)

Miloslavcho

@klaksima...pozri si stranku topsedacky.sk, maju tam sedacky aj zobrazene a pod nimi aj cenu napisanu...maju roznu cenovu kategoriu..sedacku aj za 7 000€ ale aj za 2 000€ a aj menej...maju rozne akcie, takze treba tomu obetovat nejaky cas a pokukat si, ktora sa ti zapaci alebo ich navstivit osobne..

alicia27

Beatik_Mm dakujem, ze si napisala a ze suhlasis s mojim nazorom..aku ste si vybrali?..pridaj nam fotku, aby sme sa mohli aj my pokochat:):):)..