Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
alicka a mozem sa ta teda spytat ake tam maju sedacky? iba latkove, ci aj kozene?
101Zaanka to mas pravdu, ze je o sedackach...no my btw mame od nich aj matrace a stolik, tak preto som sa radsej spytala...ale tak ok, budem tu rozoberat len sedacky, aby som niekoho nepoplietla zbytocne...tak nam hod fotku aby sme videli, aku mas :)...
Pekný deň Viktorka :) Zhanas novu sedaciu supravu? Tak vela stastia :) Z mojej skusenosti odporucam taktiez predajnu Top sedacky. My sme prave tam nasli nasu vysnivanu, ktoru uz nejake tie roky v obyvacke pouzivame :) Maju taktiez peknu webovu stranku a fb, kde si vies pozriet ponuku a nejake tie fotecky :):)..
Vieš čo, my sme si kupili od Drevony, v ich kamennej predajni, ale neskor som potom našla aj web www.drevona.sk tak si možeš pozrieť ponuku či sa ti bude niečo páčiť. My máme rohovú sedaciu súpravu.
@alicia27 veď predsa keď som zháňala sedačku, tak som ich navštívila. Však o sedačkách je táto téma, no nie? Aaaa preto som sa k nej vyjadrila :-) Máme od nich nádhernúúú ;-)
101Zaanka ano?...tak to som rada...a co si bola zhanat?..mas uz nieco od nich aj doma?...ak ano, tak sa pochval :)...
@alicia27 jaaaa som už bola viac krát u nich :-) :-)
moja a bola si uz v topsedackach?...napriklad predajne v Prievidzi alebo v Bratislave??..oni maju v ponuke take netradicne ale zaroven velmi pekne sedacky...vidim, ze ti tuto predajnu nikto neporadil a preto som ti hned napisala...ak si v nej uz bola, tak si moju spravu nevsimaj :)...
_sybyla_ a z kade si o nich vedela? niekto ti ich poradil alebo si si zisťovala len takto na internete? lebo mne zatiaľ čo aj poradili, tak nula bodov. buď príliš drahé alebo nie pekné. ak by ti nevadilo, tak by si mi mohla napísať z kade sedačku máte, hm?
_bia554_ môže byť, že si písala. viacej tu toho zisťujem. chcela by som nejakú farebnú a zaujímavú. ešte ani sama neviem presne akú, musí ma na prvý pohľad zaujať. no chcem isto niečo netradičné!
_ankka_ tak budeme spolu čakať, pokiaľ nám niekto niečo poradí.
_jaroslavica_ bývam pri Bratislave ale je mi jedno v ktorom kúte Slovenska bude predajňa. som ochotná ísť kdekoľvek!
zeny a z kade pochadzate? mam zopar tipov na dobre predajne so sedackami. ak teda mate zaujem, ozvite sa.