Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

miriarka

spravne som tomu pochopila irga85, ze tie postele ste si vyhliadli v topsedackach? ci v nejakej inej predajni? :O bola by som rada, keby si mi napisala, lebo sa mi strasne jedna paci, tak by som ju isla pozriet :)

irga85

@dandiena áno mám, my takto začiatkom roka máme najviac roboty a potom to takto vyzerá, že na nič iné nemám čas:-/ áno, cenovo vychádzajú cca rovnako. inak aj mne sa viac páči tá prvá, len môjmu drahému tá druhá.

dandiena

A čože máš tak veľa práce, keď nič nestíhaš @irga85?... ak ti mám napísať pravdu, tak mne sa viac páči tá posteľ na prvej fotke... tá kremová... príde mi na nej super to, že je tak na nožičkách a že v pohode pod ňou utrieš prach... to je podľa mňa veľká výhoda... a cenovo sú cca približne, či ktorá je drahšia?..

irga85

@dandiena konečne som si našla čas na teba a pridávam ti fotky postelí, medzi ktorými sa rozhodujeme. jednu fotku mi ide načítať a tú druhú ti musím poslať do ďalšej správy, neviem prečo mi to tak blbne, asi sú moc veľké:-/

@sihkira v pohodičke, nič sa nedeje a pozri sa, isto to tam teraz už zbadáš, keď vieš, že to tam na 100% je!

sihkira

@irga85 si budes teraz o mne mysliet, ze som slepa ale vazne som si tu cenu nevsimla :/ neviem kde som pozerala :/ no dakujem, ze si mi ju aj sem napisala :) ale idem to aj na stranku pozriet, ci som fakt slepa alebo to uz teraz zbadam, ked viem, ze to tam je napisane :D

zdenika

Dievčence moje, tie topsedačky majú iba čisto kožené sedačky? A majú aj také, ktoré sa dajú elektricky polohovať?

irga85

@sihkira na tej stránke je aj cena uvedená, čo si si ju nevšimla?? 2 490€ nás vyšla.

@dandiena to by som bola rada, len teraz som tu len na skok, tak zajtra alebo pozajtra ti pošlem tie fotky, dobre?

dandiena

Tak to som rada @irga85, že ste si sedačku hneď vybrali... a ak potrebuješ poradiť s tou posteľou, tak kľudne pošli fotky a poviem ti, ktorá sa mne páči... aspoň budeš mať nestranný názor a možno sa rýchlejšie rozhodnete.. ak chceš, kľudne, rada ti poradím...