Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Baby alebo objednajte z internetu, aj tak sa dá. Videla som, že rozvoz robia a objednať si môžte cez telefónne číslo alebo cez internet. Keď človek chce, tak si nájde spôsob :-)
ved viem simuira56, neboj sa sledujem televizne noviny a aj internet. kto by toto nevedel, tak uz neviem, kde zije, kedze je toho vsade az-az :/ uz ma to prave ze nebavi ani pozerat, lebo furt stale to iste dookola. dufam, ze cim skor sa to skonci a ludia budu moct normalne zacat chodit do obchodov, stretavat sa, atd.! btw my z topsedaciek uz sedacku mame, teraz som len radila, kde sa ich predajne nachadzaju :) si si zle konverzaciu precitala :)
teraz by si sa k nim hlavne nedostala jarunna, kedze maju zatvorene obidve predajne. mozno funguju ako e-shop ale to nie je ono, ked si sedacku predtym neodskusala. to ti radim radsej pockat.
Prievidzu mame blizsie, tak ked muzicek odsuhlasi, tak pojdeme do tej pozriet...Ale kazdopadne pockame, kym sa situacia trochu nezlepsi. Teraz to isto nebudeme silit, aj ked som pozerala ich stranku a taktiez instagram a vyzera, ze tam maju brutalne sedacky...
maju dve predajne buducamamina :) jednu v Prievidzi a druhu v Bratislave. ta v Prievidzi sa nachadza na Nabreznej ulici 24 a v Bratislave maju predajnu v obchodnom dome STYLA na Zlatych Pieskoch. ktoru mas blizsie?? :)
Ahojte zeny :-) A to sa kde nachadza ta predajna?...
tak nam prezrad Miriarka, ktora sa ti paci, som zvedava :) ;D
aha, to som nevedela, ze len o tej sa tu bavite irga, som si necitala uplne celu diskusiu, lebo tu je toho strasne vela :/ ale dakujem, uz budem vediet :) nie, nie, neviem o ziadnej. prave naopak, mne sa paci ta jedna postel, ktoru si sem pridala, tak preto som chcela vediet, ci to je fotka od nich :)
u nich sme aj my pred par rokmi kupili a do dnesneho dna ju mame :) a najblizsie roky ju ani neplanujem vyhodit a zmenit, lebo je uplne uzasna ;)
@miriarka hej u nich sme si ich vyhliadli, veď o tej predajni sa tu bavíme s babami, takže jedine u nich sme si ich mohli vyhliadnúť. iné predajne tu zatiaľ nespomíname ale ak vieš o nejakej, kde majú tiež pekné a kvalitné postele, tak šup sem s nimi. zatiaľ vyhrávajú topsedačky:-)