Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
pred nimi nebudu, lebo oni maju dost velku predajnu, takze dost vela ludi moze ist naraz do predajne, nemusis sa bat stanienka :) teraz ked to uz upravili ze na 15m2, tak to je uz o cosi lepsie :) a co potrebujes novu sedacku alebo nieco ine? lebo my sme u nich matrace kupovali a videla som, ze sedacky maju prekrasne ;)
juchuu, to ste ma velmi potesili, lebo aj som pocula, ze to uvolnili ale nebola som si ista, ci uplne vsetko. no som zvedava, ake teraz rady budu pred obchodmi :/
A už od zajtra bude aj tá druhá ich predajňa otvorená, keďže konečne po dvoch mesiacoch otvoria aj obchodné centrá. Neskutočne sa už na to teším :) :)
Áno, v Prievidzi už isto majú predajňu otvorenú, keďže tú majú samostatnú a nenachádza sa v obchodnom centre. V Bratislave to neviem ale v PD majú isto otvorené!
su uz aj oni otvoreny??? :O :O
Aaaa už môžu kľudne ľudia ísť aj do predajne na živo popozerať, keďže už sú aj topsedacky otvorené :-) Už nemusí človek kupovať mačku vo vreci :-D :-D
jana dávajú, to viem, videla som tie videá, ale aj tak to niektorým ľudom jednoducho nestačí. no jasné, že sa nájdu aj takí, ktorí risknú a objednajú aj bez osobnej návštevy. každí sme iní :)
Viem, že niektorí sa boja ale veď oni dávajú aj videá na internet a sú ochotní aj poslať, keď má zákazník záujem. To je skoro to isté, ako keby tam bol :-) Preto si myslím, že to nie je zlý nápad, keď si človek nemôže dovoliť čakať na otvorenie obchodov.
prepac, som to zle pochopila, ospravedlnujem sa :) :) to mas pravdu, teraz o nicom inom len o koronaviruse. ja uz ani spravy nepozeram :D :D
jana len problém je v tom, že niektorí ľudia sa boja objednať bez toho aby videli a ešte keď sa jedná o sedačku, ktorú kupuješ na viac rokov a za nie malé peniaze. niektorí ľudia veria ľudom, čo napíšu referenciu na internet ale nájdu sa aj takí, ktorí nie. takže je to ťažko v tejto situácií.