Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
jasne petka, aj taka mi uplne staci, chcem velmi vidiet aku budete mat :) tak sup sem s nou :)
a to ste len cez internet objednali sedacku bez skusania mravcik??
My sme objednávali sedačku aj nábytok do obývačky v Sedačky-Nábytok.sk. Odporučili nám ho susedia aj vzdialená rodina. Potom sme našli aj nejakú zľavu na nákup na tejto stránke www.kodino.com bývame 4 roky a stále všetko slúži :)
Stanienka jasné, vybrali sme. Ale fotku ti nemám akú poslať, keďže všetky má manžel v mobile. Jedine, že by som ti poslala fotku z instagramu, čo oni pridávajú, hm, chceš aj takú? :)
Janka my máme psíka a sem-tam ho pustíme aj na gauč ale našťastie ho ešte nikdy nepoškodil. Dávame pre istotu deku naň. Myslím, že dosť záleží aj od toho, ako kvalitnú sedačku máš. Takže v prvom rade dobrú sedačku kúp a potom keď tak prehoď len hocijakú deku, keď tam pôjde pes.
ano, ano petka, na to som presne cakala! :) fakt??? :O no tak ty si rychla, my sme este nestihli, lebo sme toho mali dost vela ale tento tyzden tiez chceme ist. a co aj ste nejaku vybrali? pochval sa :)
Má někdo z vás doma psa, který lehává na sedačce? Chci si koupit novou, ale nějak bych ji ochránila. Třeba na www.goldea.cz mají hodně zajímavé deky, které by nemusely bít do očí. Nebo máte lepší řešení? Psa už neodnaučíme lézt na sedačku.
Stanienka ty si tiež čakala, pokiaľ otvoria topsedačky, aby si si mohla ísť vybrať sedačku? Lebo ja áno :) :) A už som u nich aj bola, hneď na druhý deň ako vyhlásili, že sa všetky obchodné centrá a obchody otvárajú ;) :D
Jak se o takovou sedačku staráte? Narazila jsem na -odkaz odstránený- a ráda bych si vyslechla i nějaké domácí tipy :)