Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

marcka_64

@mantika:-)

Cena závisí od toho, akú si vyberieš. Tie veľké a dizajnové sedačky je jasné, že stoja viac € ako nejaké také klasické. Ale ak ti môžem poradiť, tak choď k ním. Oni sa snažia každému zákazníkovi vyhovieť. Nám napríklad dali aj zľavu sami od seba. My sme totiž u nich pred dvoma rokmi kupovali sedačku a matrac na manželskú posteľ.

mantika

zienky v tej predajni topsedacky maju aj lacnejsie sedacky, ci vsetky tak nad 1 000€? nikdy som u nich nebola ale chcem dopredu vediet, ci sa mi tam oplati vobec ist. dakujem:-)

petulienka12

Ariianka myslím, že mám, to máš pravdu :) Ešte nemám 50 alebo budúci rok budem mať. Mala som skoro deti a tie mali tiež v skoršom veku deti, tak som sa stala zavčasu babkou :D Tak neskôr si dopraješ, keď ti "lotri" vyrastú :)

ariianka

jaaaj, no nevedela som, ze uz mas deti vyrastene a ze dokonca mas uz aj vnucatka. Tak ty mas teda dobry vkus na to, ze uz mas isto po 50-tke, co? Viem, ze sa to nepatri pytat na vek ale fakt by ma to zaujimalo! :) Kraaasna je ta sedacka, len pri mojich lotroch si neviem predstavit, ako by po chvilke vyzerala :( :D

petulienka12

Domculcencul dosť stojí :D Ale zase na druhej strane, keď chceš niečo pekné, moderné a zaujímavejšie, tak si musíš priplatiť. Dali sme za ňu 2 690€.

veroniqc31

presne chapem co tym myslite, clovek sa nabeha po obchodoch a vsetko to je take kadejake, nieco bud prilis drahe, alebo naopak prilis nekvalitne..

nas celkom oslovili sedacie supravy v tomto obchode, sice su z ciech www.mdum.cz

petulienka12

Ariianka nie, nebojím sa toho vôbec, nakoľko už malé deti nemáme, takže mi ju nemá kto ušpiniť :) A keď prídu vnúčatá, tak dám deku alebo budeme dávať pozor, aby si špinavé ruky do nej neutierali a keď aj áno, tak ju vyčistím. Nerobím z toho tragédiu!

ariianka

to je taky semisovy potah? Nebude to tazke na cistenie, ked este aj taky bledy odtien? Nebojis sa toho? Ale inak velmi pekne vyzera :)