Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
zienky len si pekne dupnite :D:D olivka ak ti mozem poradit tak chod kuk do topsedaciek v Prievidzi, tam maju dost pekne sedacky, mozno ti nieco padne do oka :)
Ariianka nie si sama, aj môj manžel je taký. Povedal, že jeden krát všetko zariadil a druhý krát už netreba. Ale teraz idem kupovať sedačku aj keď sa na hlavu postaví. Veď tá naša je taká hrozná, že už deky musím mať na nej aby som sa za ňu nehanbila, keď príde nejaká návšteva. Preto som sa rozhodla sem aj napísať, aby som sa poradila so skúsenejšími o dobrých predajniach so sedačkami.
nooo to pochybuj, moj manzel taky nie je. Neznasa, ked sa nieco preraba. On uz vrci, ked chcem vymalovat:D:D Takze to je istotka, ze ho budem musiet odstahovat:D:D:D
Neboj nič, manžela nejako presvedčíš :D Keď bude vidieť, aký je už zničený nábytok, sedačka, tak aj sám bude chcieť meniť, uvidíš :)
presne tak to budem musiet spravit Petka:):) Vsak aj tak sa hovori, ze po 20-tich rokov by sa mal nabytok postupne povymienat, no nie? Tak budem mat na to aspon aj dovod:D Len to budem musiet manzela minimalne na tyzden niekde vystahovat, lebo ten neznesie, ked nieco prerabam:):):)
@mantika:-)
15% zľavu nám dali. Až som normálne ostala zaskočená, lebo keď povedali zľavu, tak som myslela, že max. nám dajú 10% a oni povedali 15%, tak sme hneď brali. Aj keď to nie je 50% ale aspoň niečo, nás to veľmi potešilo!:-)
dakujem mamarta. vidis, som ani nevedela, ze maju na stranke uvedene ceny, lebo vacsina firiem to uz nema. idem kuk
-mantika poviem ti, ze v predajni topsedacky maju ceny podla mna prijatelne. ale pozri si ich stranku, oni maju orientacne ceny napisane. tak si to tam pozri ked tak a nemusis cestovat-
lebo to mam hodinu a pol cesty a nepojdem tam len kvoli tomu, aby som zistila ake maju ceny. radsej sa takto popytam a ked budem rozhodnuta, ze sa mi tam nieco aj paci a aj cenovo si to budem moct dovolit, tak az potom tam vycestujem. chapes?
*mantika a čo sa k ním nejdeš pozrieť, keď chceš vedieť ceny? veď tak to je najlepšie, keď ideš osobne. za jedno vidíš aj na živo tie sedačky (produkty) a za druhé si pozisťuješ aj ceny. veď nemusíš hneď kúpiť, môžeš ísť len pozrieť, rozmyslieť si to a potom keď sa zhodnete že áno, tak objednáte.