Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

modrizitka

katty a mimiaa, baby, tak obidve chcete vediet, ci sme postel vybrali. moja odpoved je, jasneee vybrali a uz sa neviem dockat, ked ju budem mat doma. chcela som vam pridat fotku, ale nejako mi ju nechce nacitat :/ pozrite si ju na ich stranke, nazov postele je ARIEL. mimiaa maju postele aj na nozickach. maju velky vyber roznych posteli. my sme boli v tej ich bratislavskej predajni a tam mali. treba ist kuknut.

mimiaa

Modrizitka - aj ja chcem vedieť, či ste nejakú vybrali. A môžem sa ťa spýtať, či tam majú postele aj na nožičkách? My by sme takú chceli:-)

petulienka12

Ja z teba umriem Ariianka :D :D :D Môj by zase neprežil, keby mal ísť na pár dní niekam inam. Je to hrozné s tými chlapmi :D Čo sa bavím aj s kamarátkami, tak majú presne tieto isté problémy. Až na jednu, ktorej muž je zase až moc akčný a ona príde z roboty a má vypratanú kuchyňu, vymalovanú a pritom, že to niekedy ani nie je potrebné:D Keď ideme na kávu, tak sa na tom len smejeme, akých máme partnerov :D

modrizitka

postel sme boli pozerat Katty. uz nas stara zacina vypovedat, uz strasne vrzga a uz je celkovo skareda (ved po tolkych rokoch sa ani necudujem), tak sme si boli taku obhliadku spravit, ale pravdepodobne od nich aj objedname.

modrizitka

zeny my sme zase boli v Bratislave, v tom obchodnom dome STYLA a tam mali tiez krasne kusky vystavene. myslim, ze obidve ich predajne su pekne, takze je uplne jedno, ci pojdete do PD alebo do BB. vsade dostat kupit a objednat to iste.

adiinka40

karina to uz zalezi na nej, co ma blizsie. poradila som Prievidzu, lebo som bola len tam, kedze ja Prievidzu mam blizsie ako Bratislavu. nevieme z kade pochadza, tak uvidime, kam sa rozhodne. no verim tomu, ze aj v Blave maju taku istu super predajnu ako aj v PD :)