Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Idem ju hneď omrknúť Zitka ;) :)
katty a mimiaa, baby, tak obidve chcete vediet, ci sme postel vybrali. moja odpoved je, jasneee vybrali a uz sa neviem dockat, ked ju budem mat doma. chcela som vam pridat fotku, ale nejako mi ju nechce nacitat :/ pozrite si ju na ich stranke, nazov postele je ARIEL. mimiaa maju postele aj na nozickach. maju velky vyber roznych posteli. my sme boli v tej ich bratislavskej predajni a tam mali. treba ist kuknut.
Modrizitka - aj ja chcem vedieť, či ste nejakú vybrali. A môžem sa ťa spýtať, či tam majú postele aj na nožičkách? My by sme takú chceli:-)
Ja z teba umriem Ariianka :D :D :D Môj by zase neprežil, keby mal ísť na pár dní niekam inam. Je to hrozné s tými chlapmi :D Čo sa bavím aj s kamarátkami, tak majú presne tieto isté problémy. Až na jednu, ktorej muž je zase až moc akčný a ona príde z roboty a má vypratanú kuchyňu, vymalovanú a pritom, že to niekedy ani nie je potrebné:D Keď ideme na kávu, tak sa na tom len smejeme, akých máme partnerov :D
Takže ste aj vybrali, áno? A akú? :-) Prepáč, som strašne zvedavý človek :-D
postel sme boli pozerat Katty. uz nas stara zacina vypovedat, uz strasne vrzga a uz je celkovo skareda (ved po tolkych rokoch sa ani necudujem), tak sme si boli taku obhliadku spravit, ale pravdepodobne od nich aj objedname.
A čo si nakupovala, keď si tam bola? Čo si zháňala? :-O :-)
zeny my sme zase boli v Bratislave, v tom obchodnom dome STYLA a tam mali tiez krasne kusky vystavene. myslim, ze obidve ich predajne su pekne, takze je uplne jedno, ci pojdete do PD alebo do BB. vsade dostat kupit a objednat to iste.
karina to uz zalezi na nej, co ma blizsie. poradila som Prievidzu, lebo som bola len tam, kedze ja Prievidzu mam blizsie ako Bratislavu. nevieme z kade pochadza, tak uvidime, kam sa rozhodne. no verim tomu, ze aj v Blave maju taku istu super predajnu ako aj v PD :)
Adiinka alebo do Bratislavy, aj tam maju predajnu ak by to mala blizsie :)