Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
v Prievidzi maju jednu predajnu a v Bratislave v nejakom obchodnom centre. pozri si ich stranku a tam maju presne aj adresy vypisane :)
oni maju kde prosim vas predajne??
stolik vacsinou aj dlhe roky vydrzi, pokial sa samozrejme nerozbije alebo nieco podobne :) chcela by som vidiet, aky mate vyhliadnuty, mas nejaku fotecku? :)
Presne toto som potrebovala pocut terria, ze niekto ma od nich aj stolik a vyhovuje mu. To som videla aj sama, ze maju zaujimave a luxusne stoliky, vsak prave preto, ze som si jeden vyhliadla u nich tak zistujem, lebo je pravda, ze su drahsie. Ale zase s manzelom sme sa bavili, ze investujeme a snad nam dlhe roky bude sluzit, dakujem ti este raz:-)
Mimia a mali ešte cez víkend otvorené, keďže dali ten lockdown??
Modrizitka - ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Už som aj na ich stránke pozerala, že majú také postele na nožičkách. Cez víkend k ním vybehneme, lebo cez týždeň nemám kde nechať dcérku a s ňou do obchodov teraz nechcem chodiť.
my mame markara :-):-) chces referenciu? a to ti mam aku napisat na stolik? asi len tolko, ze my sme s nim spokojni. co sa tyka ceny a kvality, tak fakt super! nas ich stoliky ocarili hlavne tym, ze tam mali aj take luxusnejsie, netradicne. v inych obchodoch mali len take klasicke a to sme nechceli.
Ahojte:-) Viem, ze tato tema je vacsinou o sedackach, no ja zhanam konferencny stolik a chcela by som sa spytat, ci mate niekto z Topsedaciek stolik, hm? Videla som, ze maju v ponuke, no rada by som pocula nejake referencie. Dakujem:-)
ano bozinka takuto hnedu, ako je na obrazku. potom mali este nejaku striebornu ale ta sa nam moc nepacila. my sme aj chceli takuto tmavsiu, taka sa nam bude hodit k nabytku.
modrizitka krasnu ste vybrali. a farebne prevedenie bude ake? taku hnedu ste si objednali ci nejaku inu farbu?