Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

lubicka0

v Prievidzi maju jednu predajnu a v Bratislave v nejakom obchodnom centre. pozri si ich stranku a tam maju presne aj adresy vypisane :)

lubicka0

stolik vacsinou aj dlhe roky vydrzi, pokial sa samozrejme nerozbije alebo nieco podobne :) chcela by som vidiet, aky mate vyhliadnuty, mas nejaku fotecku? :)

markaraa

Presne toto som potrebovala pocut terria, ze niekto ma od nich aj stolik a vyhovuje mu. To som videla aj sama, ze maju zaujimave a luxusne stoliky, vsak prave preto, ze som si jeden vyhliadla u nich tak zistujem, lebo je pravda, ze su drahsie. Ale zase s manzelom sme sa bavili, ze investujeme a snad nam dlhe roky bude sluzit, dakujem ti este raz:-)

mimiaa

Modrizitka - ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Už som aj na ich stránke pozerala, že majú také postele na nožičkách. Cez víkend k ním vybehneme, lebo cez týždeň nemám kde nechať dcérku a s ňou do obchodov teraz nechcem chodiť.

terria15

my mame markara :-):-) chces referenciu? a to ti mam aku napisat na stolik? asi len tolko, ze my sme s nim spokojni. co sa tyka ceny a kvality, tak fakt super! nas ich stoliky ocarili hlavne tym, ze tam mali aj take luxusnejsie, netradicne. v inych obchodoch mali len take klasicke a to sme nechceli.

markaraa

Ahojte:-) Viem, ze tato tema je vacsinou o sedackach, no ja zhanam konferencny stolik a chcela by som sa spytat, ci mate niekto z Topsedaciek stolik, hm? Videla som, ze maju v ponuke, no rada by som pocula nejake referencie. Dakujem:-)

modrizitka

ano bozinka takuto hnedu, ako je na obrazku. potom mali este nejaku striebornu ale ta sa nam moc nepacila. my sme aj chceli takuto tmavsiu, taka sa nam bude hodit k nabytku.