Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
....baby a neviete, ci maju aj nejaky e-shop?...my sme ako na potvoru nechavali vyber sedacky na novy rok a teraz nam vsetko zatvorili...idem ma z toho porazit, kedze v januari som chcela vacsinu objednat, aby som to aspon do marca-aprila mala doma...
Karka, Silvia ti dobre napisala. Pozri si stranku topsedacky a uvidis, ze tuto sedacku tam zbadas :):):)
Marculienka ďakujem za tip, skúsim pozrieť:)
Silvusiq vôbec neviem, našla som túto fotku na googli a vôbec neviem z kade je, nevšimla som si, že by pod obrázkom bola napísaná predajňa. Keby to tam bolo, tak by som sa nepýtala, kde ju zoženiem. To dáva predsa logiku, nie?:D
Alenka ďakujem, ozvem sa:)
Krásnu sedačku si si našla a držím palce, aby si ju aj našla v nejakej predajni. Potom daj echo, pôjdem aj ja pozrieť;)
Aj mne sa zdá, že som u nich takúto sedačku videla a nie je táto fotka od nich náhodou?
@karka259 ahoj, vies co ja som taketo zostavy videla v predajni Topsedacky. ak si u nich este nebola, tak sa chod kuknut, mne sa zda, ze u nich presne nieco taketo najdes. drzim palceky :-)
A aku mas predstavu? Aku sedacku hladas? Daj nejake foto pre inspiraciu, aby sme vedeli aku ti mame hladat :-)
Čaute všetci, čo tu diskutujete. Mám pocit, že tiež patrím medzi tie náročnejšie ženy, ktoré si nevedia len tak ľahko vybrať:/ Už mesiac chodím po nábytkoch a neviem si vybrať sedačku. V niektorých to bola úplná katastrofa, v iných zase vysoké ceny. Už som z toho zúfala:(:/ Poraďte prosím, kde ste si vy kupovali sedačku? Budúci rok v máji sa sťahujeme a už pomaly ju chcem objednať aby stihla dovtedy prísť..
dakujem, idem si to pozriet, nakolko mam konecne trochu casu aj na tieto veci