Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

byvalasestra

kajka áno, vybrali sme a posteľ s matracom máme už aj doma. super, super sa na nej spí a keď aj prebaľujem našu malú dcérku, tak ma nebolí chrbát, nakoľko máme tú posteľ vyššiu, je to super, spokojná som:):)

byvalasestra

vieš čo posteľ manželskú ste boli pozerať a aj matrac na ňu, keďže sme dostali echo, že tam majú kontinentálne postele a vysoké matrace, tak sme boli omrknúť aké majú:):):)

Mimma

Ano, ano o nich sa tu teraz momentalne bavime. Co ste boli u nich pozerat? Aaaa mas pravdu, ta predajna je topka :) :)

byvalasestra

žienky to sa bavíte o predajni topsedačky v prievidzi? tam majú super výber, my sme u nich boli ešte v auguste a veľmi sa nám páčilo. pekná predajnička, milí personál. snáď čím skôr budú môcť otvoriť a budú k ním môcť zavítať aj ostatní ľudia:):):)

Mimma

Jaaaaaj, tak v tom pripade budes musiet cakat, pokial sa budu moct otvorit obchody. Pochopila som to tak, ze chces len objednat. Aj si im volala? Vies nieco nove?

hrncarka

...my sme prave ze nestihli ist popozerat, takze isto nechcem objednat len tak, ze pozriem na internete podla obrazku a objednam, to nieeee...pred kupou chcem isto danu sedacku vyskusat...skusim im zavolat ale uz teraz viem, ze asi budeme musiet cakat do konca januara...

Mimma

Pozerala som ich webovu stranku a stranku aj na FB, no nic tam ohladom objednavania cez e-shop nemaju. Byt tebou im skusim zavolat a popytam sa ich na to. Ak mas priamo uz vybratu sedacku od nich, ktoru by si chcela, tak si myslim, ze by to nemal byt problem. Horsie by bolo, keby si chcela ist sedacky pozriet, poskusat a teraz sa to nesmie, v tomto pripade by si asi moc nepochodila. Kazdopadne ti ale odporucam zavolat im, na stranke maju uvedeny kontakt.