Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

byvalasestra

áno Lindus, môže byť, že sa im hovorí aj takto aj keď pre nás to je normálna manželská posteľ:):) nevoláme ju nijako špeciálne:D:D

byvalasestra

hellkazuza fotku ti pridám sem, keďže neviem kde sa tu dajú písať súkromné pošty. a posielam ti fotku, čo mám ešte z predajne, nakoľko ti nestíhať robiť novú, keďže dnes dcérka nemá moc svoj deň:/:/ výšku ti taktiež dodatočne nahlásim, keď ti to budem môcť zmerať. každopádne ale viac záleží na výške matracu, lebo ako vidíš, samotná posteľ moc vysoká nie je ale dopriali sme si vysoký matrac a preto pôsobí tak veľko:):)

Eimi

Dakujem za info. Pozerala som ich stranku a mate pravdu, ze maju pekne sedacky v ponuke. Minimalne tri som si uz teraz vybrala, no pockam si, ako budu v skutocnosti vyzerat. Neviete, kedy nam konecne otvoria obchody? Necitali ste nahodou niektora nejake predpoklady kedy by to mohlo byt?

berca

Predajne maju len dve v Bratislave a v Prievidzi. Teraz su ale bohuzial obidve zatvorene, nakolko je lockdown. Taktiez ale odporucam pockat, lebo ponukaju fakt naaadherne kusky:-)

Eimi

Po novej sedacke poskulujeme aj my uz dlho, len teraz nam to trochu prekazila pandemia. Ale aspon mame viac casu na rozmyslanie :) Hovorite, ze v Topsedackach maju pekne a kvalitne sedacky? U nich sme este neboli. Idem kuknut, kde vsade maju predajne.

hellkazuza

ahoj byvalasestra, mohla by si mi prosim ta poslat bud sem alebo do spravy fotku vasej postele? a keby som ta pekne poprosila, mohla by si mi ju aj na vysku odmerat? aj ja zhanam vyssiu postel, dakujem