Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
erika aj ja ti viem poradit, nakolko sedacku od nich mame.. dopravu maju zadarmo po celom Slovensku.. ked si u nich objednas, tak potom ti ju uz oni dovezu a predtym sa ti ozvu, ci ti to vyhovuje.. ak nie, tak sa dohodnete na dalsou termine.. su ustretovi :)
Eli mozem sa ta popytat zopar informacii? Vidim, ze mas skusenosti s predajnou so sedackami. Vies mi povedat, ci robia potom aj rozvoz a ci sa nieco zan plati? Dakujem :)
Eli máš pravdu, aj my z tade máme sedačku :)
V tom pripade ti poradim predajnu Topsedacky - za mna jedna z najlepsich predajni :)
Mickainka kludne mozu byt aj predajne ale aj fotky sedaciek. Cokolvek co mi poslete mi pomoze, lebo vobec nemam predstavu, ake sedacky su teraz moderne a ake sa predavaju. Takze viac menej mi to je jedno, co poradite, to bude a budem za to vdacna;-):-)
- marge1987 tipy na predajňu alebo na nejaké sedačky, ktoré sú teraz moderné? trochu konkretizuj otázku, lebo je moc všeobecná :) -
Ahojte, kto kupoval v poslednej dobe sedacku? Prijala by som nejake dobre tipy:-);-)
máš pravdu, že majú:):) môžeme sa dohodnúť na tom, že patrí aj táto naša do tej skupiny;) no pre nás je dôležité to, že je veeľmi pohodlná a dobre sa na nej spí. viac nepotrebujeme :D
Je mi to jasne, ved vacsina z nas aj taketo postele vola normalne ale videla som, ze niektore obchody to maju specificky rozdelene a medzi nimi sa nachadzaju aj kontinentalne postele, tak preto som sa opytala, ci aj tato patri do takej skupinky :) :)
Vyzerá super tá posteľ. Aj nám veru bude treba meniť keď to otvoria všetko