Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Silvinecek

Pozerali sme s manzelom ich ponuku na eshope a no uz mame niekolko adeptov na vitaza, takze pravdepodobne si spravime vylet. Neskutocne moc sa tesim, kezde tam je veru si z coho vyberat, no chcela by som sa aj co to popytat, tak bude najlepsie, ked sa tam zastavime

masajasa

videla som to aj ja. ona ma neskutocny vkus, taky iny a zaujimavo ma zariadeny aj ten dom,v ktorom byvaju :) som zvedava, pre aku sa teda rozhodne. mozno ma inspiruje

llnzzda

vsimla som si minule, ze tam bola u nich orviska, ta moderatorka z jojky. vyberala si akurat farbu ale ani neviem ako to nakoniec dopadlo. no skoro som odpadla z tej sedacky

Silvinecek

Ahaa tak vravis teda, ze sa tam oplati zajst? Ako chystame sa aj bo Bratislavy, tak by sme sa tam mohli zastavit. To je prosim ta nejaka velka predajna?

masajasa

silvia v Bratislave je vynikajuca predajna, ktora sa vola Topsedacky. neviem, aku ti wendy poradi, no ja osobne ti radim tuto, lebo tam maju super vyber sedaciek a takych modernych, ziadnych z doby pat tam nenajdes. my sme tam kupovali, tak ked budete mat cestu, tak sa u nich zastavte pozriet.

Silvinecek

Nie, nie v Bratislave som zatial este nebola, zatial len u nas v Trencine som bola popozerat nabytky ale akosi ma ziadna neocarila. A v Bratislave ktore predajne mas na mysli, ktore su dobre?

Silvinecek

Ahojte baby, hned na zaciatok sa vam priznam, ze som dost narocny clovek a preto potrebujem radu od vas! Uz dlhsi cas zhanam sedacku ale ziadna ma zatial nezaujala :/ Viete mi ked tak poradit este nejake predajne, kde maju fakt ze zaujimave, dizajnove sedacky? Nechcem nic obyc! Dakujem :)

radoslavka

erika ved som si aj myslela, ze to tam maju napisane :D... a co aj sa k nim chystate alebo uz ste u nich boli?..

erikalahka

Radoslavka dakujem ti za odpoved, potom som to nasla napisane aj na ich webovej stranke ale tak aspon to mam potvrdene aj od teba :) ;)