Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
To som sa mu snažila vysvetliť a presne henten argument s autom som mu vyhodila na oči :) Z tejto predstavy proste neustúpim, lebo už nechcem počúvať tie reči, ako veľmi rýchlo sa sedačka vysedela a zničila. Inak našla som jednu, čo sa mi veľmi moc páči. Čo poviete na túto? www.topsedacky.sk Ešte by som ju nechala aj v tej istej farbe
- tomuto chlapi proste nerozumeju. vies, ak by si chcel kupit nieco do auta, tak by sa bol na to pozeral asi inak. aj ste sa uz boli niekde pozerat. my ked sme kupovali sedacku presli sme si vseliake obchody. a tak ti poviem, kvalitu zbadas na prvy pohlad alebo prvy sed. u nas to teda aspon tak bolo. prvy krat ked sme si sadli do nasej sedacky, proste to bola laska na prvy pohlad
To máš ťažké veru ale tak treba mu porste povedať, že ak kúpite lacnú, asi teda bohvie čo nevydrží. Však nemusí stáť zas neviem koľko, ale sedačka je v každej rodine asi dosť využívaná a ak nechceš, aby bolo po roku na nej vidieť vysedenie, ošúchanú farbu a podobne, prihliadala by som veru na kvalitu a tú ti nikto neponúkne predsa zadarmo
Ahojte. Vidím, že sa tu bavíte o sedačkách a v tomto smere budem proste potrebovať pomôcť, keďže doma sa nejakosi nemôžme zhodnúť. Postavili sme dom a pomaly ho zariaďujeme a tak potrebujem kúpiť aj novú sedačku. No ja by som chcela už nejakú poriadnu, aby aj vyzerala moderne, no bola ak kvalitná nech proste niečo vydrží. A tu narazila kosa na kameň keďže manžel moc do nej investovať nechce. Ako ho mám presvedčiť?
Si proste moj clovek. No vela krat sa mi napriklad uz stalo, ze mi tie linky pomohli, ked prisiel cas na zmenu, tak som proste hned vedela, kde to mam hladat a nasledne aj kupit
fakt, ja mam tiez taky priecikon, heh lepsie napisane mam ich viacej. tiez si tam odkladam vsetko co ma zaujme a mozno snad niekedy si z toho aspon 5% kupim, kedze mam toho fakt vela :)
Jasne, ja to tak tiez robim, ze listujem a brazdim po nete a hladam vseliake inspiracie. Dokonca mam v pc aj taky priecinok, kde si zaujimave veci ukladam
Dobry vyber. Ja si niekedy len tak listujem ich eshop a veru zakazdym tam najdem nieco, co by sa mi moc pacilo. A vsak niekedy sa snad budu u nas nejake tie nabytky menit, tak aspon viem, kam zajst :)
Takze predsa len Topsedacky. Za mna osobne najlepsi vyber, kedze sami mame doma od nich sedacku. Je presne taka aku som zhanala, fakt v krasnom prevedeni a aj kvalitnom. Inak by som sa nerozhodovala ani teraz
anooo? a mozes poslat aka ti teda najviac padla do oka? doporucujem sa tam vybrat. sama mam odtial sedacky a tie vystavene kusky, no jedna velka parada. kvalitne prepracovanie, moderny dizajn a budu ti tam vediet aj velmi dobre poradit. ak by ta nieco zaujimalo, kludne mi napis