Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

ivcaP

Terria15 vies co boli sme popozerat tak zbezne, ale teda neviem ci sa mi to nezda, ale vsetko mi pride na jedno kopyto. Rovnaky material, rovnake typy, vsade same L sedacky, ako cez kopirak. A material teda taky, ze raz mi na to dieta nahodou nieco vykydne a je po sedacke.
Akoze, mne sa pacia Lkove aj tvare U, ale mohli by mat take nieco viac do seba.
Hildahil mala by som asi taku predstavu, ze tmavsia farba, a teda nevadila by mi asi ani kvalitna kozenna.

hildahil

Treba ísť popozerať po obchodoch, a dobré je, že takých s nábytkom je veľa po hromade, takže sa aspoň nenabeháš. Otázka je či máš aj nejakú presnú požiadavku ako by mal gauč vyzerať, teda okrem toho, že chceš látkový. Či má byť veľký, rozkladací a tak :)

terria15

aj ste boli pozerat v nejakych obchodoch? ze co by sa ti asi tak pacilo, aky styl alebo farba? lebo je toho predsa len na trhu vela, z coho sa da vyberat :)

ivcaP

Som rada, ze tolko ludi riesi sedacky, aspon mi budete vediet poradit :)
Chcela by som kupit latkovu sedacku. Len ide o to, ze tym ze mame v rodine akurat vela malych deti, ktore vedia rady vsetko zaspinit, skor by som chcela taku, co sa bude dat nejako lahko vycistit. Moj aktualny gauc vyzera velmi nepekne, lebo skvrny sa uz nedaju poriadne umyt, ta latka je uz dost zosuchana.

hildahil

Marge1987 presne, o sedačke sa dá rozprávať dlho, zvlášť, keď je ich na trhu toľko. My sme sa snažili vyberať aj s ohľadom na nášho psíka, ktorého raz za čas pustíme na gauč. Dávame tam síce deku, aby nám ho náhodou nezničil, a je to ok. Aj ja som v kľude a na chvíľu aj pes :)
Čo sa týka úložného priestoru, čo som si všimla, že sa pýtaš, ani neviem, či niekto ešte takto gauč využíva, skôr som sa stretla s tým, že manželské postele sú s úložným priestorom.

marge1987

Isabellawampire ja zhanam uz dlhsie gauc a kedze som nevedela ake vsetky rozne su teraz na trhu, preklikla som sa cez tvoj link. Vsimla som si, ze tam si clovek moze povyberat z roznych druhov a materialov, to je fajn. Mam rada, ked je takto na vyber, minule sme s kamoskou na kave takto riesili sedacky a teda mali sme sa hodinu o com rozpravat, kym sme prehodnotili co vsetko sa nam paci a nepaci. Co si myslis o takych s uloznym priestorom, pripadne roztahovacia? Este sa to v dnesnej dobe oplati?

modrizitka

dobre sedacky vacsinou nebyvaju lacny spas. ale teda netyka sa to len sedaciek ale aj ostatnych veci do domacnosti, ked chceme kupit kvalitne. nastastie je siroky vyber aj co sa tyka typov, farieb a materialov. ja preferujem skor latkove sedacky a vacsie, kde by sa zmestilo vela lud. predsa len, ked si predstavime tri rodiny pokope na sviatky a maly gaucik, nic moc.

isabellawampire

Som moc rada, že sa ti páči. Nakoniec som na ňu prehovorila aj manžela. Mali sme síce k nej dlhší rozhovor ako som čakala, no nechal sa prehovoriť a hlvane čo mi zahralo do karát, že sa mu páčila aj kvalita

petulienka12

V tej modrej? No tak to sa ti ani nečudujem, že ti padla do oka, Je ´proste nádherná. Máš dobrý vkus. A už na prvý pohľad je vidno, že je kvalitná a isto aj pohodlná. Na tej sa bude leňošiť a teda si nepovedala, čo na ňu muž povedal