Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
linduss84 tak to ti verim, clovek ked hlada a nenajde co chce, alebo ak aj najde ale povedia v predajni ze treba cakat niekolko tyzdnov lebo ide do vyroby, to je tiez take. ja teda nie som trpezliva a nechcelo by sa mi cakat :) tak vyskusaj pozriet topsedacky, ak si ich ponuku nahodou este nevidela, tam by si si mohla vybrat nieco podla tvojich predstav :)
Vies co ano, co sme si to aj s drahym tak predbezne pozreli, tak sa nam tam nejake pacili, len to chceme ist pozriet aj osobne. Predsa len aj mne to bude lepsie nazivo vidiet, odskusat a tak, a kto vie mozno sa nam tam zapaci nieco uplne ine, ako to co mame zatial vybrate :)
ivcaP no a nakoniec si si aj nejaku vybrala? ci si si spravila len predbezny obraz, ze co by sa vam tak hodilo? hej hej to poznam, ked mas nejake ocakavania, ze v klasickych predajniach budu mat a nic tam dokopy nie je. haha, to ano, ostali by na panaka a aj do rana pre istotu :)
Ved to, ze viem, ze je toho vela. Boli sme zatial v dvoch predajniach, co sme len tak namatkovo vybehli pozriet. Neoslovila nas ziadna. Takze sem s nim, s nejakym tipom na dobru predajnu :) Nerada by som bola znova sklamana, keby idem pozerat do dalsich obchodov, usetrite mi cas aj nervy :)
Terria15 ano, trochu som prelustrovala stranku, a teda ti poviem, ponuku maju riadnu. Z toho sa tesim lebo ked som napriklad bola pozerat klasicky v beznych predajniach tak to som ostala sklamana, ze mam na vyber asi len z Lkovych sediaciek a vsetky boli do sedej farby ladene. To je teraz asi taky hit alebo co. Velmi malinko bolo takych zaujimavych.
Inak toto je super s tou dopravou, si predstav, keby ste zapriahli susedov, to by u vas uz rovno ostali na panaka :)
@ivcaP a uz si si stihla aj pozriet ponuku? :) my mame napriklad tiez od nich gauc, a doprava je zadarmo spolu aj s vynaskou a montazou, co je super, lebo netreba nejako dodatocne riesit odvoz, ktory ti ju vylozi pred domom a dalej sa staraj sam. nam to velmi pomohlo, lebo nebolo treba zhanat susedov, ktori by nam s tym mali pomoct.
Linduss teraz fici vsetko mozne od vymyslu sveta :) Ide len o to co sa paci tebe, a co by sa vam domov hodilo. Ako prihliadat na to, ci by si kupila nieco odveci, si myslim ze toho sa bat netreba. A zase povedzme si, co je v dnesnej dobe odveci?
Jasne, ze su predajne, ktore ti ponuknu siroky vyber roznych sedaciek, staci sa ist pozriet :)
Tu sa vyberaju sedacky, super pripnem sa :) Vcera mi akurat drahy nadhodil tuto temu, ze by sme uz mohli nasu staru vymenit, tak aspon zistim nejake tipy od vas, do coho sa oplati ist, aby sme nekupili nejaku odveci. Co teraz vlastne fici na trhu? Iba Uckove a eLkove, alebo je sanca objavit aj nieco ine?
Super, vdaka za tip, prelustrujem a snad mi nejaka padne do oka. Ty mas tiez od nich sedacku? Kolko vlastne stoji doprava, alebo ako to funguje, nebude snad nutne aby som si po nu prisla svojim autom ci?
IvcaP to sa ti nezdá, tiež mám pocit, že sú všetky na jedno kopyto a potom, že vyberajte si. Ale teda pokiaľ ste už obehali obchody a nič ťa neoslovilo, vyskúšaj stránku topsedačky. Tam majú široký výber aj v tmavších farbách aj kožené, ako píšeš. Nad kvalitou sa netreba pozastavovať, lebo všetky kúsky sú top, dokonca aj pri deťoch ;-)