Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
My máme v takej divokej farbe sedačku, že ako nie že by sa mi nepáčila, nie je to jednoducho môj typ a už sa na nej robia žmolky. Tak rozmýšľam, že či sa doma neskúsim vyjadriť, že by sme aj novú kúpili, len to by som potrebovala nejakou peknou zaujať. Máte nejaký tip alebo fotku, čo by ma mohlo inšpirovať?
berca tak ono to nie je nieco, co menis kazdy rok, ale ked uz kupujeme, tak sa snazime to obmienat, aby sa nam rychlo nezunovala :) povedala by som, ze mame tak neutralnejsie zariadenu obyvacku, takze sedacky roznych materialov a typov nam nevadia :)
silvusiq nemame veru vytipovanu ziadnu zatial, lebo sa neviem rozhodnut do coho ist :)
Fúha, tak asi podľa toho, či sa vám do obývačky hodia sedačky s rôznych materiálov, alebo teda poťahov. Ak áno a je vám to jedno, tak potom pozeraj každú z iného, a ktorá sa ti zapáči najviac, tú si môžeš kúpiť :) Či už ich máte vytipovaných viac a nevieš sa rozhodnúť?
A vy ste uz viackrat menilli sedacku a zakazdym ste isli do niecoho noveho, ineho? Ci ste si kupovali len z rovnakeho materialu? Lebo ono je to asi aj o tom, co sa vam paci a hodi domov. Bolo by vam jedno aky material by to bol? Ci latka, koza, semis a podobne?
ake mate skusenosti, co sa tyka materialu alebo teda potahu na sedackach? oblubujete nejaky konkretny, alebo pri kupe novej idete do uplne ineho materialu, ze vyskusate? :) neviem totiz, ze ci ostat pri tom co mame alebo nie.
Klobuk dole ak ste tak dlho vydrzali pri jednej, ktora je evidentne prelezena s opotrebovanym materialom.
Mickainka ved skuste si aspon len tak pozriet co sa teraz predava, mozno vas nejaka oslovi, lebo toto fakt nie je dobre na chrbticu, a vlastne na nic :)
To je pravda, a tak tí, ktorí nešli na dovolenky tak investujú do svojho bývania, to je normálne :) Hádam sa nebude šetriť. A čo ste sa po žiadnej ešte nepozerali? Veď to nie je dobré na chrbticu, hentaký rozležaný gauč :)
-mám pocit, že ľudia čo si našporili počas tejto blbej doby teraz začínajú investovať do prerábok a zariaďovania domácností :) tiež nie sme výnimkou, ale ideme na to pomaly :) lebo mám pocit, že sedačku budeme meniť, až keď nám struna prepichne nejaký orgán alebo čo :)
Linduss84 maju dve predajne. Jednu v Prievidzi a jednu v Bratislave :) Tiez sa chystame do jednej z nich pozriet. Zatial sme si podla fotiek zo stranky spravili taky predbezny prehlad, tak som zvedava ako to bude na zivo :)
A oni maju aj nejake predajne, alebo len online funguju? Lebo to ked tak by som si isla pozriet osobne, ja skor tak chodim, ked nieco zhanam :)