Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

erikalahka

Chcem sa spytat, vsetky predajne s takymto vacsim nabytkom robia rozvoz, alebo si ho treba zabezpecit po svojom? Lebo ako, neviem ci mam vybrat sedacku z takeho obchodu, ktora mi ju dovezie alebo sa namahat s riesenim nejakej dodavky alebo co.

Katty32

Miriarka a stále ste sa nepohli z miesta? Neboli ste pozrieť v obchodoch? Možno by ste natrafili na takú, ktorá by vás oslovila :) Ak niekde rozširujú ponuku pred sviatkami, vieš ako.

zdenika

Kajka294 tak je to podľa toho, či by si to využila, je to fajn si myslím, keď máš nejaké deky napríklad a nemáš ich kde dať tak šup do sedačky :) Napríklad ja aktuálne zháňam polohovací gauč, no ak ho zoženiem, to bude umenie :)

kajka294

co si myslite o sedackach s uloznym priestorom? oplati sa take este kupovat? vyuzivate to niekto, kto taku mate? :) lebo, ze ci sa teda mam porozhliadnut po nejakej obycajnej a staci :)

miriarka

katty32 no to si mi pomohla teda, strihnut si s mojim drahym. ved to vies ako to pri takychto hrach funguje, ci pocas nej uvedomis aky chces vysledok no a ja by som rada mala nejaku vybratu normalnym sposobom :)

sybyla

rozmyslam, co si ja take vsimam pri vybere sedacky, no hlavne ako vyzera a ci sa nam zmesti tam, kde potrebujeme a potom farba a material aky je prijemny na dotyk. nemam rada take drsnejsie latky a divoke farby :)

domculcencul

Veď to, že je to také ťažšie, lebo mám pocit, že pokiaľ z nej nebude visieť roztrhnutá látka a trčať struny, tak sa asi ďaleko nepohneme. To by chcelo fakt že šok, prísť s dobrým argumentom a pekným tipom, by mi to potom snáď prešlo.

adiinka40

no to by uz len dopadlo, vybrat sedacku a chlap nech pride na hotove :) ved podla mna aj on by sa rad podielal na vybere, predsa len na nej bude sediet tiez. takze asi by som sama nevyberala.

simuira56

domculcencul no ak sa tvojej polovicke paci a zmolky mu nevadia, myslis ze pochodis s argumentom, ze treba novu? neviem neviem, ci su potom chlapi takyto proaktivni :) skor to vezmi do svojich ruk a len mu povedz, ze uz si nejaku vybrala pripadne aj kupila :)

Katty32

Miriarka tak povedala by som, že keď vám je to jedno, aký materiál a tak celkovo ako si písala, že sa u vás ohreje hocijaká, alebo akoby som to nazvala, tak keď sa vám bude páčiť viacero si strihnite s partnerom :) A je po probléme :)