Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
katty32 tak ono je to take najjednoduchsie alebo teda najlepsie, ist priamo do predajne a jednak si aj sedacku vyskusat a aj sa popytat, co nas zaujima, lebo je to hned :) a odkial ste kupovali?
katty32 no a odkial ste teda kupovali? lebo teraz je to uz asi skor o tom pozerat na webe, by som tak povedala, ked vieme aka je doba :)
No tak my keď sme vyberali, to tiež dalo roboty, nie len že obehať pomaly každú jednu predajňu a hľadať čo by sa nám páčilo a čo by bolo aj pohodlné, ale hlavne sa rozmerovo zmestiť, ešte že už máme za tým :)
Dandiena presne tak, radi by sme, len asi to zatial ostane v tej rovine, ze na nete budeme pozerat.
Llnzzda a aj mi vies dat tip, ze kde by som to tak mohla vyuzit? Samozrejme, kde sa daju kupit aj pekne kvalitne sedacky, nech mame zase na niekolko rokov vystarane :)
suhlasim, je to asi o tom, na aku predajnu natrafis. ale tak myslim si ze to nie je nejaky problem v tejto dobe. a chystate sa si nejaku novu kupit, alebo to len tak do buducna uvazujes?
@erikalahka ale tak myslím, že to viacerí poriešia možno aj takto pred sviatkami, že dovoz by mohol byť zdarma. ale to si len tak myslím, viem že sú predajne, ktoré ho majú stále zadarmo, takže asi len ide o to takú nájsť a potom si už len vybrať sedačku :)
Erikalahka predpokladám, že vy sa ešte len asi chystáte nejaké tie sedačky obzerať či? :) To podľa mňa nebude na škodu, si jednotlivé predajne obehnúť a tam kde sa vám bude páčiť, sa len opýtate ako je to s dovozom.
Myslím, že väčšinou ti to dovezú ale za nejaký príplatok.
Lebo tak mi napadlo, ze ked uz si nejaku vyberiem, asi by som bola rada, keby mi ju aj doniesli domov. Mna to tak vie zakazdym odradit, ked si mam este priplacat neviem kolko za odvoz.
@erikalahka tak ono je dobre sa na to asi spytat, ked si pojdes niekde sedacku pozerat, ale myslim ze hej robia rozvozy v pohode, len teda niekde si za to zaplatis a niekde nie :)