Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Radoslavka no a podla coho si budem vediet vybrat sedacku co sa tyka doby dodania myslim. Ze keby ju chcem mat rychlejsie doma, to je nejako oznacene, ze odkial je? Ci to bude taka nahoda ze ano tato sa mi paci alebo zistim ze na nu budem dlhsie cakat?
erikalahka ved podla mna to bezne tak ludia robia, ze pozru na webe ponuku pri takychto obchodoch a ked tak sa na danu sedacku pojdu opytat do predajne a dohodnut :)
erikalahka ved a bezne ked chodis po takychto predajniach pozerat, tak si myslim ze to tak je, ze nie vsetci maju aj vsetko vystavene, skor ti daju katalog s tym co ponukaju aby si si vedela vybrat :)
Erikalahka vieš čo oni mávajú vystavené tie také najpredávanejšie kúsky :) Ale veď aj na nete si môžeš pozrieť celú ponuku.
Kikca1988 a nie je to tak pri všetkom? Že najprv popozeráš web a potom už s ako takou predstavou ideš po obchodoch?
Olivka1987 ale to asi nemaju vsetky vystavene, ktore su aj na nete, ci ako to je? Lebo ked sa mi nejaka zapaci a budem si ju chciet ist pozriet do predajne?
Alanitka a vy ste to pri vybere tiez tak spravili, ze najprv ste si na nete pozreli ponuku a az potom ste isli do predajne? Nie je lepsie si to ist hned rovno na zivo pozriet a pripadne vyskusat? :)
berca tak ja si myslím, že čo sa týka kvality je to, ako si napísala, v tomto prípade jedno :) či by to bola nejaká látková alebo kožená alebo aká :) a vy máte nejakú preferenciu, že chcete vyslovene z nejakého konkrétneho materiálu? :)
Alanitka a vy mate aky od nich? Latkovy alebo kozeny alebo aky? Co sa tak oplati co sa materialu tyka? Ked si napisala ze kvalitovo super, ci to je jedno v tomto pripade?
olivka1987 jeej aj my od nich mame gauc a mozem povedat ze super co sa tyka kvality :)
lubicka0 tak je pravda ze toto obdobie je take ake je, ale ak sa nenahanate, tak si kludne pozri na webe ponuku a potom mozes ist neskor do predajne osobne pozriet :)
Katty32 no asi tak. Tiež keď sme my začínali tak aj manžel bol rád, že si ideme konečne kúpiť novú a že by sme mohli začať aj prerábať jednu izbu, no hej sme si vybrali nový gauč a tým to ostatné zhaslo. Páčil sa nám farbou aj materiálom v topsedačkách. Ale teda som zvedavá, že kedy ho znova nalomím aj na dokončenie tej izby no :)