Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Katty32

Tak nájsť kvalitnú sedačku v tejto dobe nie je problém. Najlepšie je o tom všade hovoriť, tak sme to spravili aj my a keď sa to dopočula známa, tak nám poradila top sedačky, a od nich sme si vybrali :) A tam majú aj s odnímateľným poťahom.
Inak je pravda, že najlepšie je jesť jedlo za stolom, lebo riskovať nejaké to zašpinenie, to by sa mi nechcelo čistiť :)

miriarka

zampana inak to je pravda, ze mat sedacku s odnimatelnym potahom je velka vyhoda a super vec. clovek aj ked ma deti alebo nahodou mu na nu nieco padne, sup dole a das oprat. a co sa tyka farby ti je to jedno?

bia554

zampana ved v dnesnej dobe sa podla mna da zohnat vsetko a myslim ze aj takuto sedacku by si nasla. a to vyslovene uplne cely potah by sa dal dat dole alebo len nejaka cast?

zampana

mne by sa skor pacilo, keby bolo taka sedacka, ktorej potahy sa daju dat dole a vyprat :) mate niektora taku, ze by ste ma inspirovali, lebo teraz co mame nasu, tak to ked je tam nejaky flak, to len nabehnem s handrou a treba to drhnut a to je hroza.

zdravienko175

a to vyslovene myslis ze latka aby sa neposkodila? lebo co tu citam tak deky skor davaju ludia na kozene sedacky, ci uz aj na nove s latkou? no a aku konkretnu predstavu mas?

hellkazuza

tak deku by som na to ani ja nechcela, pride mi to take zbytocne, ved ked uz by som si kupila novu tak by som aj rada na nej sedela, len ma teda zaujimalo to s tou kvalitou latky. a ked ste zhanali, tak ste kde zvykli ist pozriet?

Silvinecek

Hellkazuza vies co vobec, ved podla mna si vies teraz najst kvalitnu sedacku na ktorej ti latka vydrzi ako nova dlho :) Tiez nie som zastanca takeho toho zvyku ze davat na zaciatku nejaku deku na gauc aby latka vydrzala co nadlhsie pekna. Preto som rada, ze mame kvalitku :)

kikca1988

Hellkazuza vies co ono teraz si dokazes vybrat aj kvalitovo odstupnovane latky. Ze napriklad ked chces fakt poriadnu, ktora ti dlho vydrzi a pri ktorej sa netreba bat ze by sa ti osuchala a podobne tak si vies aj viac priplatit ale mas istotu :)

hellkazuza

ked kupujete novu sedacku, myslim v nejakej latke, nebojite sa, ze sa na nej postupom casu vytvoria zmolky a take tie zosuchane miesta po sedeni?

radoslavka

addulaa no tak asi najlepsie budes mat ked sa opytas na predajni si tak myslim. ale zase asi nie je nejaky problem pockat ked tak aj o jeden tyzden naviac keby sa ti velmi pacila ci?