Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
@radoslavka vieš čo ale v dnešnej dobe sa ani nečudujem, lebo predsa len aj viacerí boli tak nejako nútení prejsť do online sveta aby sa im nejako darilo. a stále je to pohodlnejšie doma zapnúť počítač a pohľadať podľa tvojej predstavy čo sa ti páči :)
hrncarka a nemas niekedy pocit ze je toho na nete zbytocne vela? teda ako viem mozno som narocna ale mam aspon taku predstavu, ze ked uz hladam, tak by som chcela najst hned nejake ktore by ma oslovili a potom si to ist do predajne len potvrdit a vybrat konkretnu :)
nurse87 no podla mna velmi dobre, tam mas veru na vyber :) inak hej, to aj my ked sme zhanali a behali kade tade, tiez som mala pocit, ze vidim vsade rovnake. ale tuto ked tak skus pozriet na webe na ich stranke a inspiruj sa :)
Katty32 prosim ta a kde maju predajne, kde sa da ist pozriet co ponukaju? :) Inak tiez sa radim k tym ludom, ktori si skusaju pohodlnost sedaciek a aj material, u mna je farba skor na poslednom mieste :)
nurse87 vies co my ked sme od nich pozerali sedacky, tak som si najprv pozrela na nete ponuku :) robim to tak pri vsetkom, ked vyberam, ze najprv cez stranku, spravm prehlad a potom idem do predajne :) lebo byvam niekedy velmi nerozhodna a inak by som behala a rozmyslala aj pol dna ze co vybrat :D
katty32 prosim ta, co si spominala tuto predajnu, ako su na tom s vyberom? lebo tiez uz dlhsie zhaname len ked sme aj boli zbezne pozerat tak mam pocit ze sa vsade ponuka to iste, plus materialovo mi nic nesadlo.
no tak si nemyslim, ze by sa to dalo dat bezne prat na nejakych 90 stupnov ako oblecenie :D to je jasne, ze si to treba pozriet, pripadne predpokladam, kedze by islo o vacsi kus potahu tak jednoducho do cistiarne :)
fuha, tak to znie super. len predpokladam, ze to si potom asi treba nastudovat, co sa tyka prania a susenia, aby sa to neznicilo hned :) a tiez si myslim, ze to sa mozu len specialne latky alebo materialy, ci?
podla mna sa to da dat na komplet cely potah dole :) i ked viem si predstavit ze ak ma niekto veliky gauc, tak je to makacka, ale moze to byt super, len to supnes oprat a vuala :)
katty32 a to ten odnimatelny potah to sa da dat dole z celeho gauca alebo len z jeho nejakej casti? a nemoze sa to pranim poskodit?