Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
radoslavka a kdeže ste to boli? takáto sa mne veľmi páči. vyzerá tak nadýchano :D alebo ako to opísať :D jaj ale to si napísala, že máte ešte len v hľadáčiku, uvažujete ešte nad nejakou inou? :)
Radoslavka velmi pekne taka nevtierava, to mam rada take :) No a ved so starou uz len nieco vymyslite. A to ste tiez vybrali tuto v tej spominanej predajni ci ako? :)
radoslavka paradna, aj velmi prijemna farba, na to ze to nie je taka typicka akoze myslim seda alebo hneda, tak vobec nekrici :)
Osobne si ale myslim, ze kupovat sedacku nie je taka veda, pokial clovek vie co chce :) Aka velkost, aka farba, material, typ a vsetko okolo toho a plus teda cena :) A staci len pozerat a hladat :)
Zdenika a to ste boli pozriet osobne alebo cez internet najprv? A prosim ta kde maju predajne?
Kajka294 hlavne je fajn, že máte aspoň predbežne nejaké podmienky, ktoré by sa výberu týkali :) Osobne si myslím, že pokiaľ človek nevie akú chce, tak to je oveľa ťažšie. My sme si vybrali v top sedačkách, mamina mi poradila nech idem pozrieť tam :) A cenovo máte nejaký limit alebo? :)
a kde sa teda podla vas oplati ist pozriet? ale myslim to aj tak, ze jednoducho pridem, max. vyskusam aka je pohodlna a podobne a kupim ju rovno aj s odvozom. nerada by som dlho cakala :)
Radoslavka a teraz neviem, či som prehliadla alebo čo :) Ale vy zháňate novú sedačku, alebo si len tak hodnotila, že je toho na trhu veľa a teda je aj z čoho vyberať? :)
@nurse87 mna by zaujimalo ako ste pokrocili s vyberom :) ci vas nieco oslovilo alebo ste si uz predbezne vybrali :) @radoslavka vies co napriklad ja si to nemyslim :) i ked zase povedzme si uprimne v dnesnej dobe je vsetkeho tak nejako vela :)