Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
zienky co poviete? :) ste ma inspirovali a kedze mne sa tiez velmi pacia aj taburety a rozne taketo odnimatelne kusky, na ktorych sa da aj sediet pripadne si aj vylozit nohy, tak sme boli pozriet v tej predajni a aha :) predbezne tuto by sme zobrali :) hellkazuza ako co sa tyka vyberu uz ked velmi aj na nete sa da pozriet ponuka :)
zdenika vdaka :) hej jasne, ved ako daju sa najst rozne kombinacie a variacie ze co a ako :) a ty vlastne hladas nejaku s tym spominanym taburetom alebo? :)
zienky ale ste sa rozbehli s tymi kupami co sa sedaciek tyka :) inak suhlasim, ja sa tiez tesim, ked mame doma nieco nove, ci uz nabytok alebo taketo nieco, ono to tak paradne vonia taka novota, take nieco ine :)
elizabet22 fajn tip na predajnu, a kde treba ist pozriet? ci to je jedno, vyber maju asi vsade rovnaky ci ako? hah, tak rodicia si z toho spravili taku prechodnu aj spalnu hovoris :D
Llnzzda pekne :D Ale tak to moze byt pri novej veci, ze si ju chces co najviac uzit, alebo ako to nazvat, no nie? :) My sme tiez kupovali nieco rok dozadu tusim to uz je, kamoska nam poradila topsedacky pozriet :) To moj muz je tiez taky, ze vecer zapne telku a zaspi pri mne a potom sa v pohode presunie do postele :D Ja nechapem, uz by som asi nezaspala :D
pozerám aj ja žienky, že riadne dávate s tými sedačkami aj mne sa páčia tie čo ste pridali :) to si presne spomínam, keď aj moji rodičia vymenili starý gauč za nový, tak u nich sa stalo to, že na ňom začali aj spávať, že bol taký pohodlný :D
Zampana veľmi veľmi peknú ste vybrali. Ako som už tuším spomínala mne sa páčia keď je k nim priamo alebo že sa dá dokúpiť aj taburet. To je teraz také moderné aj veľa mojich kamošiek to tak má riešené :)
Akoze hej vyzera pekne, ale isla by som aspon teda podla nasej obyvacky a kuchyne do sedej svetlej :) Snad by to pomohlo ako konrast s tehlovej stene. Mozte mi teda poradit, kde by som vacsiu Lkovu sedu vedela kuknut?
Akoze zaujimava farba to ano, ale ta latka, ten material je ok? Vies co myslis, ci sa rychlo neobsedi? Pytam sa preto, lebo mne sa taketo typy sedaciek pacia, len sa toho trosku obavam.