Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

miskovicka69

machiia ale to je také bežné by som povedala, že keď jednoducho naraz nakupuješ naraz sa pokazí :D a ako na just vtedy keď sa skončí záruka aj to poznám :D a teraz sa vlastne v akej cenovej kategórii pohybujú sedačky?

machiia

sihkira tak my napriklad tiez zhaname a hladame, ono je to asi aj v tom, ze sme vela veci do domu kupovali naraz a tym padom sa nam aj vsetko naraz bud kazi alebo nici :D to je taky zakon chvalnosti :D

sihkira

teraz asi aj viaceri pozeraju sedacky ako si tak vsimam, aj kamoska, co preraba byt tak zhana, len ona ma poziadavku alebo predstavu aby to bolo v takej smaragdovej farbe :) videli ste nahodou niekde taku ? :)

kajomija

nurse87 a kdeze ste boli pozriet :) kludne mozes ked tak aj fotku pridat nech inspirujes :) teraz treba este vyuzit taketo nakupy nech je domacnost na poriadku a potom v lete horsa na dovolenku ci? :)

nurse87

inak este ze som sa sem pripla a nechala sa vami inspirovat :) aj krasne fotky ste pridali :) miriarka prijemna kombinacia farieb to treba nechat :) a boli sme pozriet v predajni a teeeeda, nemam slov :) aj s manzelom sme si vyhliadli jednu :)

emminar

Zemlicka32 tak to mate vlastne cele leto na hladanie ci? :) Fuha inak toto je dobra otazka, asi skor pozerat aj teraz a ked vam padne nejaka do oka, tak by ste si len prezistili dobu dodania, no nie?

zemlicka32

My sme sa s drahým rozhodli, že až tak na leto/jeseň kúpime nejakú novú a túto starú čo máme dáme na terasu :) Len máme už teraz dilemu, či začať hľadať a vyberať, chápete že ako to je s dodacou dobou alebo čo :D Nie že vyberieme v lete a príde nám na jar.

stanienka

@miriarka asi som prehliadla, ale kde ste ju boli pozriet, alebo teda kupovat? :) lebo ako aj mne sa paci, ale skor ma material zaujal, ze vyzera byt taky jemnucky, prijemny :)

kajomija

miriarka velmi pekna taka jarna, farebna :) a teda taketo nieco aj mna zaujima, ze clovek ked si vyberie v takejto farebnej kombinacii sedacku, tak to mate ako kontrast ku vsetkemu v obyvacke alebo tam tiez mate nieco v takychto farbach?

silvusiq

Miriarka fíha parádna :) A už ste pre ňu rozhodnutí či ešte zvažujete, či ako to máte ? :) Keď si napísala, že zvažujete. Aj ten poťah, teda tá látka vyzerá byť taká príjemná :)