Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Miriarka vies co asi mas pravdu, ono ved aj my sme sa tak rozhodli ze proste troska zainvestujeme aj tuto do domu do interieru :D Reku nech to uz vyzera a vydrzali sme bez dovolenky ako dlho kvoli tej pandemii a aj tak sme tu no :D
zemlicka32 co citam tak kolko ludi sa rozhodlo trosku investovat a zakupit novy nabytok :) predpokladam ze z casti aj ako nahradu za dovolenku ci? :) my sme napriklad vybrali z top sedaciek :) krasa, ako treba ist podla mna len pozriet :)
teraz neviem, ze ci ste uz nejaku nasli, alebo sa vam pozdava nejaka, pripadne tip na predajnu tu uz bol spomenuty? :)
Kajomija a v ktorej predajni ste boli pozerať? Či je to jedno, lebo ma to zaujíma aj podľa ponuky, že do ktorej sa skôr oplatí ísť pozrieť :)
no čo ja viem prečo doladiť? veď práveže je to niekedy super keď tak sedačka svieti :) a pokiaľ je taká aj že prepracovaná kvalitná tak o to väčšia radosť sa ňou takto pochváliť :)
Sihkira no to hej len to potom asi treba aj skor farebne doladit, predsa len je to asi vyraznejsi typ materialu nie? Ze by som skor chcela aby viac ladil aj s interierom :)
Sihkira fiha, takze vy este len vyberate, dobre tomu rozumiem? :) Semis je za mna velmi pekna latka a podla mna sa netreba bat do nej ist, je to moderne :)
kajomija a aku konkretne ? lebo tiez by sa nam pacilo keby mame v semisovej farbe nejaku :) len teda neviem potom ze kolko by sa na taku cakalo, ak by sme aj nasli vies, ze ako sa zariadit.
Fiha no super, tak to nemam daleko sa ist pozriet aj osobne do predajne :) To mam radsej ako cez internet hladat a clovek sa tak moze aspon hned informovat ja neviem napriklad o dobe dodania :)
miskovicka69 tak ono je to asi dost rozne by som povedala a lisi sa to aj celkovo v prevedeni sedacky, ci chces klasicku nejaku, alebo nieco luxusnejsie, mozno nastavitelne opierky vies ako :) napriklad teraz si moja segra kupila z top sedaciek taku peknu, sedu semisovu :) neviem ale aku mate predstavu vies :)