Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
marge to je fakt, dnes je tych moznosti velmi vela, to ked starka spominala, ze co mala ona sedacku, co si kupovali ked este v nejakom takom zavode aj robili a ze len dve latky boli na vyber a proste len jeden typ, tak v porovnani s dneskom to je sto a jedno ozaj, ale tak na druhej strane je to super :)
A kde si potom teda kupovala sedacku, kedze podla tvojho opisu usudzujem, ze to bude teda paradnejsi kusok, xixi. No ale treba povedat, ze teraz sa da kupit uz hocijaka sedacka
To si na tom presne tak ako ja. Najdolezitejsia cast obyvacky je pre mna prave sedacka a preto som si aj pri jej vybere dala proste zalezat
Ved prave to. Ono ked si to tak prepocitas, tak ci hned na zaciatku kupis poriadnu alebo ju po 2 rokoch vymenis, lebo uz nebude v dobrom stave, to je take. Na sedacku si ja napriklad dost potrpim
Vsetko je to o prioritach a o peniazoch. Nie kazdy je ochotni si kupit tisicovu sedacku, no zas ked sa na to pozriem z tej druhej strany, tak menit sedacku napriklad kazdy treti rok len kvoli tomu, ze sa vysedi, tak to je tiez na uvazenie
Mnohi to zas beru tak, ze ked maju deti, tak sa im neoplati do sedacky moc investovat, lebo sa boja, ze sa rychlo pri nich znici. No teraz su uz take odolne materialy, ze mnohe sedacky v pohode taketo detske utoky zvladnu
bia554 Presne to som si povedala aj ja ked sme kupovali sedacku. Lebo je to vec, na ktorej sa u nas zdrziavame najviac a kedze mame deti, chcela som taku, aby sa hlavne aj lahko cistila a nezliezla z nej farba
Práve som si kúpil nový gauč len za 399 € a použil zľavový kód Mobielix z tejto stranky www.slevokurzy.cz a dostal som naozaj výhodnú ponuku, tento obchod môžem odporučiť
sedacka by podla mna mala byt kvalitna, lebo ako nie ze je len stredobodom ako vravite, ale hlavne sa vyuziva najviac a tak isto aj opotrebuvava. kolko ste boli ochotne investovat do sedacky
on je fajn, ak sa do niektorych veci investuje. predsa len nie kazda vec sa bude kazdym rokom menit a clovek ocakava, ze co to vydrzia, zvlast ak sa do nich ako vravite rozhodne investovat. pre mna sedacka znamena centrum celej obyvacky, tak si zasluzi taku vacsiu pozornost