Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Erika, ale tak dnes uz je tolko variantov, ze myslim, ze nejaky kompromis sa da najst za kazdych okolnosti, nie?
Linduss a pri vybere ste sa v pohode zhodli? Nemali ste nejaky problem sa zhodnut? Lebo to byva u nas patalia :D
My sme minuly rok vyberali a mali sme jasno v tom, ze aky tvar, do akej sumy a potom nam islo o pohodlnosti, lebo o tom to je aby si clovek mohol po celom dni na sedacku sadnut, lahnut a citit sa prijemne, preto sme boli vyberat osobne aby sme si ju aj ja a aj moja polovicka vyskusali
Ihlana mas predstavu aj o niecom inom ci len o tvare? Myslim ci aj o cene, ci o tom aky by mal gauc byt, nejaku blizsiu predstavu?
kikca tak my by sme chceli kupit nieco do tvaru L lebo nam to tak vychadza v obyvacke a myslim, ze to je taky tvar ktory je aj najlepsi, ze sa da to sedenie najlepsie vyuzit ;)
s tymto co tu zaznelo musim suhlasim, mam susedu, ktora si dala cervenu sedacku lebo to iste obdobie bolo moderne a teraz uz roky sa stazuje, ze uz by inu chcela, ale ze muz nechce povolit, kedze je este dobra, co sa tyka kvality, takze ja aj toto som sa snazila aby proste bola neutralna, aby ma neomrzela :)
Kikca neriadila by som sa tým, čo je moderné, čo aktuálne ako sa hovorí, že letí, lebo tie trendy aj v tomto sa veľmi rýchlo menia a môže sa stať, že proste o rok o dva už bude trendy niečo iné a čo potom? Chápeš. Najlepšie je keď si vyberieš podľa svojho vkusu.
Ake mate sedacky, co sa tyka tvaru? Co je momentalne take, ze moderne??
To nemam ani ja rada, ved ked vyberam tak sa snazim aj material aj farbu taku aby proste nebolo na tom nejako nic vidiet a je to vyriesene.
Modrizitka - to je fakt, dnes máme toľko možností, aj farieb na výber, aj tvarov, aj si kadejako vyskladať, to naši mohli kedysi o tom len snívať. Ale mňa napríklad, čo vie tak trošku popudiť, keď niekto si kúpi sedačku, peknú veľkú a potom ju pozakrýva dekami aby sa nepoškodila, neušpinila.