Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

kajomija

nurse87 tak s tym uplne suhlasim, nie je nad to, ked mozes nazivo vidiet tu danu sedacku, myslim, ze kazdemu jednemu sa uz raz stalo, ze sa oklamal pri nakupe cez internet :) nie je to nic prijemne. a ked sa tomu da vyvarovat, preco to neurobit inak :)

nurse87

nerob to tak, ze si poobjednavas, radsej chod osobne popozerat, ovela viacej ti to da a aj take co mozno by ta cez obrazok nezaujali ta zaujmu ;)

radoslavka

dejana boli ste aj osobne pozerat predtym ako ste sa rozhodli alebo ste si len na zaklade nejakeho obrazku vybrali? lebo ja moc na chodenie po obchodoch nie som, ale budeme potrebovat pokupit nabytok, aj gauc a teda neviem ci to zvladnem cez net vyriesit :D

alenkalienka

Dejana toto aj ja mám v pláne urobiť, keď vyberieme. Lebo to čo terajšia si zažila, čo všetko na nej skončilo, tak ozaj až mi miestami bolo z toho do plaču.

dejana

Zampana z tade mame aj my, ale teda nekupovali sme tento rok, ale asi dva roky dozadu, ale teda nic jej nie je stale vyzera ako nova. Bala som sa, ze dostane v nasej rodine zabrat, ale teda zvlada to bravurne zatial. Akurat no zakazala som na nej napriklad obedovat, vecerat, lebo taky kecup ozaj nemam zaujem z nej davat dolu, tomu sa snazim predist.

Eimi

Mamarta to je podla mna cele zle ked to tak niekto ma. Pred rokom som vyberala novy gauc do obyvacky a tolko som nad tym stravila, kym sme vybrali, cize ani za svet by som nedala nieco cezen.

mamarta2

- zampana ale nemas hadam na nej nejaky prehoz, deku alebo niec, ked to vidim, ze niekto to ma na novej sedacke, novom gauci, tak az nechapem preco to ludia robia :(

zampana

je toho vela, ale teda nie je sedacka ako sedacka, tiez som viacej casu tomu venovala aby som mala istotu, ze tu co vyberieme, ze proste aj vydrzi, aj bude prijemna, aj kvalita bude okej, ze to bude ako chcem ;)
teraz mame z Topsedaciek a teda za tou si stojim, tak dobre sa na nej lehni, relaxuje, ze sa tesim, ked vecer si mozem vylozit nohy, dat pohar vinka a pozriet si serial

petulienka12

Linduss a bez problémov ste vybrali? Akú a kde? Ak teda by ti nevadilo mi o tom napísať viacej?
Lebo ja furt pozerám, kukám kde čo majú a je toho všade veľmi veľa :D