Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Elizabet22

A moznoze je prave niekedy lepsie sa riadit tym prvotnym instinktom, co sa ti prve zapaci, tak siahnut po tom, lebo potom len clovek prilis uvazuje, hlada donekonecna a ma problem vybrat, ak ma vela na vyber :D Viem, co hovorim, stava sa mi to uplne bezne :D

mamarta2

- tak je to velky krok, take nieco treba poriadne premysliet :) inak sa ti moze stat, ze ak si sedackou nebudes celkom ista a kupis prvu, co zbadas, len preto, ze ju aktualne nutne potrebujete, moze sa ti zunovat a nemusi to vobec trvat dlho :D ak ju nepredas, tak sa na nu budes musiet pozerat kazdy jeden den :D

radoslavka

No my mame teraz velky problem vybrat sedacku. Chcem, aby bola vacsia, nech sa tam pekne vsetci pomestime, lebo sme pomerne velka rodina. Ked sa konaju nejake oslavy, tak nam proste treba vela miesta a musi pravdaze aj nejako vyzerat :) Neviete o niecom takom? Uz som zufala. A mozno len prilis narocna :D

machiia

mamarta2 ja by som veru potah na gauci nechcela, radsej by som ju asi drhla kazdy tyzden :) to je ale vec vkusu, lebo mne sa take veci proste nepacia. aj mamina mala kedysi take kreslo, uplne mi z detstva utkvelo v pamati :D

mamarta2

kajomija a kde si konkretne take videla? ked sme kupovali sedacku my, tak sme si presne hovorili, ze prekryvat ju nicim nechceme a ani nebudeme, ale potah, ktory vies dat kedykolvek dolu je vec druha.

kajomija

machiia no to mas pravdu, pri detoch alebo vseobecne osobach, ktore nevedia papat bez toho, aby nieco nezaspinili, sa take nieco moze zist :D ja by som tiez nad niecim takym mozno uvazovala, keby sme riesili novy gauc, treba si pomoct, ved su istotne aj take potahy, ktore aj vyzeraju pekne.

machiia

dudinka57 ano, aj take som uz videla, pride mi to velmi prakticke :) ale tak kazdemu sa to nemusi uplne pacit. esteze existuje velke mnozstvo dizajnov, kazdy si tak vie vybrat to svoje. aj ked potom su tu taki, co nevedia, co chcu a len vymyslaju a prave preto si nekupia nic :D

dudinka57

v dnesnej dobe su uz niektore sedacky navrhnute tak, ze je na nich potah, ktory sa len zvlecie a sikovne operie. v takom pripade si clovek potom moze jest kde chce a kedy chce :D

machiia

dejana joj, my toto mame zauzivane odjakziva. ci mame sedacku staru ci novu, proste zakaz jest v obyvacke a hotovo. najprv sa to zvysku nasej domacnosti samozrejme nepacilo, ale da sa zvyknut na vsetko :) to sa proste neda, zakazdym sa stane, ze niekto nieci uspini, teda aspon u nas.

mamarta2

- ale tak ono je zase fajn popozerat si na internete, inspirovat sa roznymi modelmi. objednavanie hned bez rozmyslu je zase druha vec, to je podla mna zakazdym velky risk. ak potom niekomu nevadi zdlhave vracanie tovaru, ci reklamacie, tak potom je vsetko ok :D inak v tom nevidim zmysel. najlepsie si prist osobne skusit a vidiet na vlastne oci :)