Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

zemlicka32

baby a co je teraz take v mode?akoze aky typ sedacky?lebo vsade vidim najroznejsie modely, tak z toho si akosi neviem vydedukovat, co vlastne momentalne fici. ja si pripadam niekedy ozaj ako z doby kamennej :D nemam ani predstavu velakrat ani ponatia, co sa nosi, co je moderne atd :D

machiia

radoslavka ja takisto si rada vyskusam, ked sa da. neviem, ako moze niekto len tak podla fotky vybrat a objednat, na to ja veru odvahu nemam:) a ked je na predajni nejaka mila osobka, ktora pomoze, poradi, o to lepsie, radost nakupovat. len zial, nie zakazdym a vsade to takto funguje.

radoslavka

Dudinka57 vela ludi ma inak s tymto problem som si vsimla, ze realne si ist vyskusat na predajnu, sadnut si na nu, pripadne lahnut :D Ja s takymito vecami veru problem nemam, treba si poskusat, ved ju budes mat predsa doma a vyuzivat ju kazdy den. Ako inak zistis, ci ti vyhovuje? :)

dudinka57

machiia istotne si treba prist osobne pozriet, ako si sama napisala, na obrazku mozu veci vyzerat celkom inak, mozu mat napriklad ine farby. a navyse ty z fotky nezistis, aky ma povrch, nemusi ti vyhovovat vobec ani to, ako sa na nej sedi.

machiia

tak to je jasne, nechcem kupovat prve, co zbadam. ved aj sestra sa tak oklamala, ale pri kresla. objednala si velmi stylove, na obrazku bolo take, ze som bola ohurena aj ja, ale prislo jej nieco celkom ine. takze toto je za mna velky risk.

Elizabet22

Machiia, no samozrejme, ak ti mozem poradit, tak na internete hladaj len inspiraciu :) Neobjednavala by som zbrklo, co sa ti zapaci. Dobry obchod ma aj kamennu predajnu, to je moj nazor. Prides, vyskusas si, vidis, rozhodnes sa.

machiia

aurina ja by som aj vedela, co chcem, ale potom je tu taka vec, ze nechcem objednavat z internetu a na okoli nie je u nas taka predajna, ktora by sa specializovala vyslovene len na sedacky. len take obchody ktore predavaju nabytok a potreby do domacnosti vseobecne. takymto predajniam sa chceme s muzom vyvarovat, nemam s nimi moc dobre skusenosti.

dudinka57

radoslavka ja si myslim, ze je potrebne zohladnit vsetko, ked kupujes novu postel. ram by mal byt dostatocne pevny a hruby, take tie tensie sa davali kedysi na detske postele. uz davno som nevidela, ze by mal nejaky obchod v ponuke. a celo si vyberies uz ake ty chces, ci sa ti pacia vysoke alebo nizke, to je na tebe, to jedine asi pri vybere nehra velku rolu :D

radoslavka

Podla coho ste vy vlastne vyberali postel? Je nieco podstatne, co treba pri kupe zvazit? Co sa tyka rostov, ramu? Ci jednoducho mam ist len po tom, co sa mi zapaci a hotovo? :-D

Aurina

My sme vyberali sedačku polroka, kým sme natrafili na tú "pravú", takže nie zakaždým je to o tom, či má človek dostatok financií alebo nie :D Keď máš preferencie také, že ťažko nájdeš niečo tvojmu oku lahodiace, tak samozrejme, že to chvíľu trvá. Ale potom to stojí za to, keď nájdeš, čo si celý čas hľadal.