Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

machiia

Elizabet22 dakujem krasne, nemam to uplne blizko, ale tak zakazdym sa da nejako dopravit, ked sa chce. ak to ma stat za to a konecne nieco vyberieme, tak si myslim, ze je jedno, kde to je:)

janciska

My sme kupovali sedacku zatial raz a aj to sme si objednali z internetu. Sme taki, ze sa nam nechce velmi chodit a zhanat kade tade. Ale veru sme na to aj doplatili :( Nesedi nam vobec, aj farba prisla ina. Tak mozno to posluzi ako varovanie pre vas.

dudinka57

jednoznacne odporucam ist pozriet, kludne si sadnite/lahnite, poskusajte :D potrebujes predsa vediet a vidiet, co kupujes. budes ju pouzivat dennodenne a mat ju neustale na ociach, tak nech sa nerozhodnete zle:)

Elizabet22

Sidlia v Bratislave, ale predajnu maju aj v Prievidzi, cize pre nas rozhodne blizsie ako BA:) tiez sme tam boli kuk, podla mna sa oplati ist pozriet, ked uz teda nevies, ze kam.

machiia

Elizabet22 kde sidlia, prosim ta? pozeram uz kade tade, fakt vselico, ale neviem, zatial som nenasla nic, co by ma tak oslovilo. to je neskutocne, kolko stranok som ponachadzala, ale vsetko mi pride take na jedno kopyto. nechcem mat doma tuctovu sedacku. a hlavne kazdy ide aj v mojom okoli vyslovene po sivej, mne to pride nezaujimave, nevyrazne, rada sa odlisujem.

zemlicka32

elizabet22, ale vsak to je predsa jasne, to ja take veci neriesim:) len ma zaujimalo, co je take moderne, ja by som len chcela byt v obraze, lebo to nejak nezvyknem sledovat, ale aj muz mi velakrat hovori, ze to je chyba, ked clovek nema nejak pojem o aktualnom diani :D asi tym nemyslel konkretne toto, ale clovek nejako zacat musi, no nie? :D momentalne ma nic ine nezaujima :D

Elizabet22

Myslim, ze je fajn riadit sa vlastnym instinktom a tym, co sa komu paci. Ja takisto neriesim, aky nazor budu mat ostatni na to, co si vyberiem a kupim do VLASTNEHO pribytku:) Nasla som napriklad na Topsedackach rozne pekne sedacky, zopar ma ich tam zaujalo, vybrala by som si hned, a to sa povazujem za celkom nerozhodnu osobu :D

radoslavka

Machiia. to je prava, tiez som uplne rovnaka, ale zase na druhej strane si myslim, ze obcas treba akoby kracat s dobou:) aspon trochu :D co sa toho nabytku tyka teda :D

dudinka57

machiia, vidim, ze nejaku predstavu asi mas :D viem uplne presne ako sa citis, vyber novej sedacky vie byt proste mega narocny :D to veru nie je len tak, musis zvazit kopu veci, to je jasne.

machiia

zemlicka32 tak ja sa napriklad neriadim tym, co je prave v mode, takze nejak ani tie trendy nemam potrebu sledovat :D zakazdym sa riadim tym, co sa paci mne a nehladim, ci je to aktualne moderne :D