Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

nurse87

Jarunka12 a v akej farbe zhanas sedacku? vsak ich je teraz kopec, vsade nieco, hrozne vela moznosti. my mame napriklad z Topsedaciek, maju siroky vyber, co zase mozno niekedy nie je uplne vyhoda, kedze ti to len stazi vyber mozno :D

Jarunka12

Hm, som dúfala, že mi tu niekto odpíše, ale nič:) Nejaké už vybraté mám, ale nie som si istá, či sa to vôbec farebne hodí.

Jarunka12

Ako ste vy vyberali sedačku, baby? Ja mám momentálne problém s tým, že keď sa mi už aj nejaká páči dizajnovo, tak buď nie je v takej farbe, akú by som si predstavovala alebo nemá úložný priestor. Strácam normálne nádej, že nájdem takú, akú chcem.

nurse87

Elizabet22 to vobec tak ale nemusi byt, nasa sedacka sa na casti rozlozit neda a doniesli nam ju v pohode :D vsak ved maju velke dodavky, do ktorych sa zmesti aj viac druhov nabytkov predsa.

Elizabet22

No ono mozno niekedy nie je na skodu, ked sa tie casti sedacky daju akoby rozlozit, aby sa aj lahsie prevazali, to je podla mna celkom vyhoda:) Ale tak da sa vsetko, samozrejme, vsak nejako to musia mat ti dodavatelia vyriesene predsa.

ihlana

no ved jasne, tak my tiez nemame nejak moznost si tu sedacku dopravit domov sami, vacsinou to uz firmy maju tak, ze to proste vedia zariadit, to uz je taka samozrejmost by som povedala.

janciska

Dudinka57 tiez si myslim, ze uz ta doprava nejak extra nezavazi :D To uz je proste najmenej, ved nejako si ju proste musis dopravit domov, s takou vecou sa proste rata, no nie?

dudinka57

tak ono zase ked kupujes sedacku, tak ta doprava je podla mna uz najmenej :D nie je to zase taka horibilna suma, ktora ti vyprazdni penazenku :D

ihlana

tak jasne, ze je najlepsie, ked ti tu sedacku vedia priviezt, ale ked mas moznost, ze si ju vezmes rovno sam, tak o to lepsie mozno:) usetris aj na doprave.

hellkazuza

machiia tak jasne, ze je lepsie a pohodlnejsie, ked to ma clovek blizko, ale ja osobne nemam problem prejst aj vacsiu dialku, ak viem, ze si tam su sedacku realne aj vyberiem a nebudu mat problem mi ju doviezt:)