Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

darienka

no akoze ja osobne som otvorena vsetkym moznostiam :D uz aj nad kozou som premyslala. skor vidim problem v tom, aby sme sa muzom zhodli, lebo vsetko, co mu predostriem, akykolvek napad, tak mi nechce ani za svet odobrit :D takze mam strach, aby sme sa v tomto vobec dokazali spolocne rozhodnut :D

marinka548

tak zalezi, co sa ti paci. chcete ist skor do takeho modernejsieho typu alebo radsej siahnete po klasike?:) aspon v tomto by si mala mat teda jasno, aby si si nejak ulahcila to hladanie :D

darienka

Jarunka12 no ved prave, tiez sa nam z nej tazko vstava, neboj sa :D ale akoze len z toho miesta, kde to je najviac vysedene :D strasne ma to hneva. s tym sa asi neda nic robit, co? to uz zrejme nijak neopravim. jedine sa popozerat po novom gauci zrejme. no ale absolutne netusim, ze aku kupit, co teraz momentalne fici.

Jarunka12

No tak to je jasné, to je podľa mňa dosť veľký problém, ja osobne by som na takom gauči asi nevydržala sedieť:) A už vôbec by sa mi nedalo postaviť z nej :D A pôjdete do látkovej či ešte vôbec nie ste v tomto na 100% rozhodnutí?

darienka

no my zatial sedacku mame, ale uz pocitujem, ze je tak trocha vysedene na jednom mieste, a to sa mi veru moc nepolubuje :D takze onedlho uz bude potrebne to riesit rozhodne, ani to nevyzera dobre.

dudinka57

darienka hej, presne ako napisala nurse. ale tak to je fakt na kazdom, kazdy ma iny vkus a potrpi si na uplne nieco ine. tito su napriklad fajn v tom, ze zabezpecuju dovoz po celom Slovensku a zdarma, navyse montaz a vynesenie sedacky je samozrejmost. aku sedacku vlastne chcete kupit? uz ste sa rozhodli?

nurse87

my si tiez potrpime na tom, kde sa nabytky vyrabaju, odkial pochadzaju a tak. tieto su prevazne z Nemecka a Talianska, cize za mna najlepsie. podla mna najkvalitnejsie produkty so z tychto krajin, ale tak to je pravdaze vec nazoru by som povedala:)

darienka

dudinka57 a akeho povodu maju prosim ta sedacky? lebo u nas je toto dolezite napriklad. potrebujem to vediet zakazdym, nech uz kupujem cokolvek.

dudinka57

su v Bratislave, ale aj v Prievidzi. takze to uz je na tebe, kam sa vyberies, co vam je blizsie:) jasne, ze sa oplati si takto pokukat na nete, najst inspiraciu, clovek velakrat tape a nevie kam z konopi, poznam to:) toto je dost napomocne, kedysi internet nebol, takze je to jednoznacne obrovska pomoc:)

Jarunka12

Nurse87 a kde majú kamennú predajňu, prosím ťa? Akože pozriem si istotne aj na internete, ale radi by sme sa išli kuknúť s mužom aj osobne, ak sa nám nejaká zapáči. Nech vidíme čo a ako.