Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

Diarra6

Huchla, a to si akoze doteraz nenasla ani jednu jedinu sedacku, ktora by ta zaujala? My sme mali zakazdym uplne opacny problem :D Praveze sme ich mali vyhliadnutych tolko, ze sme sa nevedeli rozhodnut :D

huchla

no to zase tiez nebyva uplne pravidlom :D my zhaname gauc uz styri mesiace, ale zatial nam na predajniach nebolo nejak extremne poradene. akoze cest vynimkam, niekde si dali zalezat na kvalitnom poradenstve, ale tam sa nam zrovna nic nepacilo :D

alicka34

ale ved jasne, tiez som s takym niecim uplne v pohode, pokial mas taku moznost, tak by som to tiez vyuzila, ale neviem, proste podla mna sa zakazdym najde niekto, kto ti poradi ako co s cim zladit:) uz teraz velakrat aj na predajniach byvaju takito sikovni ludia.

nurse87

tak ja sa priznam, my sme vyuzili pomoc dizajnera, lebo pre mna je toto takpovediac spanielska dedina. nevidim na tom absolutne nic zle, ked sa danym veciam nerozumies, tak je podla mna normalne oslovit niekoho, kto ano:)

Diarra6

Ty si si to doma zariadovala cele uplne sama? Ocividne sa rozumies:) Kazdy podla mna nema taky ten cit, aby si vedel vsetko zariadit sam.

darienka

presne tak:) ked zvolis nejaku vyraznu extravagantnu farbu, tak to mas ako taky dominantny prvok, ktory uputa na prvy pohlad a ked zvolis nieco jemnejsie a nenapadnejsie, tak sa vies zase vyblaznit inde pri inych kusoch nabytku:) cize za mna vsetko sa da, ked sa chce.

alicka34

podla mna sa da kazda jedna farba gauca pekne zladit:) ked mas zvysny nabytok ladeny k tomu a cele je to tak nejak ton v tone, tak vies docielit zelany efekt fakt ze s cimkolvek:) ci mas zltu sedacku ci hraskovozelenu, vies to rozhodne vyuzit.

darienka

ta je odkial, prosim ta? ta farba je nezvycajna, paci sa mi:) nie je vobec taka prvoplanova, teraz si kazdy dava ciernu, sivu, boja sa experimentovat a zvolit farby, ktore priestor ozivia, tomu sa ja chcem asi vyhnut :D

dudinka57

no keby som sa rozhodovala pre kozenu sedacku, asi by som isla do niecoho takehoto, prakticka, velka, aj pekne vyzera.