Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

terria15

my sme od nich kupovali matrace do nasej novej postele. fajn pomer cena-kvalita, nemam co vytknut. sedacka sa nam tam pozdavala jedna tiez, ale nakoniec sme si povedali, ze tato kupa este chvilku bude musiet pockat:) este vydrzime :D

maca342

Nurse87 a vy ste odtial uz nieco kupovali?:) Mne sa tam paci jeden gauc, ale neviem, ze aka je to kvalita a ci sa odtial oplati kupovat vobec:)

nurse87

Diarra6, ta je krasna, taku som videla aj v Topsedackach, teda ak to nie je ta ista:) kazdy ma iny styl, ale tak kto ma rad take vyraznejsie kusky, tak si myslim, ze si tam pride na svoje. aj my sme si tam vybrali.

matka88

ta je perfektna:) a uplne aj moja farba. taketo vyrazne kusky mne sa velmi pacia. momentalne mame len taku staru, provizornu, lebo ved aj tak sa ideme stahovat, tak sme este novu sedacku zatial neriesili, vsak naco by aj. ale uz pomalicky to budem musiet zacat riesit. odkial je tato?

huchla

obyvacku mame v takych zemitych farbach a chcela by som v takychto tonoch aj zostat, nechcem to menit:) ale jasne, ze som nasla kopu sedaciek, ktore ma zaujali, ale po konverzacii s muzom sme zistili, ze radsej zvolime nieco ine. nerozhodnost level 3000.

Diarra6

Joj, mne sa takisto stava, ze sa mi chvilku paci nieco a potom zas nieco ine :D Ale tak to ma podla mna vela ludi. A moznoze len zien :D

alicka34

tak ale podla mna je to uplne jednoduche, ved predsa musis vediet, co sa ti paci. aspon teda farbu, to je dobry zaciatok :D mne sa pacia bezove, tak teraz pozeram len bezove :D o mesiac to moze byt zase nieco ine, to je sice pravda, ale tak budem pozerat zase len take, ktore sa mi aktualne pacia.
huchla, obyvacku mate v akych farbach? aky styl?

Jarunka12

No veď a aj to býva niekedy problém, či nie? :D Keď je toho neskutočne veľa na výber, tak potom to rozhodovanie je o to ťažšie, aspoň ja to tak mám. A potom váham aj celé týždne :D