Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

modrizitka

miromo tak to by som veru povedala, ze to vydrzi ovela viac :D pokial teda nie je nejak extremne tazka, tak ma to celkom aj prekvapuje :D ja by som napriklad s opierkami nechcela. pride mi to ako taka zbytocnost, ale to je len moj nazor.

Miromo

My máme teda aj s tými krajnými opierkami a žena sa na to raz postavila keď chcela umyť okno tak sa jej to pod nohami prepadlo:-) Takže nabudúce kupujeme bez

bronimira

No ved to prave neviem, ze ci je to vobec potrebne, ci to nebude zavadzat a podobne. Lebo ono vie podla mna aj dost skratit sedacku, nie? Ked je tam operadlo, lepsie to bude asi bez neho. Neviem sa rozhodnut.

hellkazuza

no my sme napriklad kupovali bez opierok, ked sedim na kraji, tak mne to zavadzia :D mozno to niekomu pride nepochopitelne, ale absolutne to tam nepotrebujem. kazdopadne je to zase len vec vkusu:)

matka88

ale to vobec nie je pravda, ja sa obzeram neustale po novych veciach, aj ked momentalne nic nezhanam :D kazdy sme nejaky. mna to napriklad bavi, mam v tom zalubu :D

terria15

tak podla mna sa vobec nikto neinformuje o sedackach iba tak:) tiez sa vypytujem kade tade, ked mam prave o ten produkt zaujem, no nie?:) aspon teda ja si myslim, ze to takto funguje. :D

marculienka55

maca342 my mame od nich sedacku uz nejaky ten rocik. co sa kvality tyka, tak je ako nova stale, nevidim na nej nejake poskodenia alebo co, takze by som sa tohto vobec nebala. vy idete kupovat teraz novu ci len tak sa informujes do buducna?:)

terria15

ano, mame este taky stary gauc zatial. momentalne riesime ine veci a polozky, prerabame este aj kupelnu, tak chvilocku este vydrzime:) ale samozrejme by sme to chceli riesit este tento rok.