Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
Idinka a odkial mate taku sedacku s potahom? Mne byto tiez uplne vyhovovalo. Neznasam tepovanie.
no toto si ja inak tiez viem predstavit, ze by som doma mala. jednoducho to stiahnes, operies a mas hotovo. nemusis sa vobec strachovat, ci tu danu skvrnu vytepujes alebo co. cize musi to byt super. take ulahcenie roboty v domacnosti by som povedala.
My mame s potahom a ja by som teda vobec nemenila. Je to velmi prakticke, proste bez starosti. Najprv som to velmi nechcela, lebo ved ze ako to bude vyzerat, ale ani by si to nerozoznala popravde od normalnej klasickej sedacky bez potahu.
A co sa materialu tyka, tak aky sa vam osvedcil najviac? Mate niekto aj potah?
no vsak ale kazdy predsa nevie, kde nakupovat, ked kupujes prvy raz sedacku, tak nemozes vediet, ci je kvalitna alebo nie:) pokial vyslovene ti niekto neporadil, ze ma s danou predajnou dobru skusenost, tak to velakrat tipos bingo:)
tiez si myslim, ze asi vela zavisi od toho, kde clovek nakupuje, ak si nedas pozor a kupis nieco horsej kvality, tak sa vobec necudujem, ze mas taketo patalie so sedackou:)
Tak to zrejme zalezi asi aj od kvality danej sedacky, by som povedala:) Pri tych kvalitnejsich by sa ti to stat asi nemalo.
no tak toto ja si teda predstavit neviem, ze si kupim gauc, postavim sa na opierku a opierka je k.o. :D asi by som sa zblaznila, teraz nevies, ze co, riesit reklamaciu, vyreklamuju mi to, nevyreklamuju. no strasna predstava :D ale v prvom rade by mi asi ani nenapadlo sa na to stavat :D
s opierkami ci bez, kazdemu ako sa paci:) my sme mali aj s opierkami aj bez opierok, nevadilo nam ani to ani to. da sa usadit dobre a spravit si riadne pohodlie v oboch pripadoch podla mna:)