Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
a co je podla teba nezvycajna farba?:) pre kazdeho to moze byt uplne ina. sestra ma cervenu napriklad, ja osobne by som si ju nedala, pre mna je to uz moc, ale niekomu to proste pride uplne bezna farba :D takze definuj.
kupoval niekto z vas sedacku fakt ze v nejakej zvlastnej netypickej farbej? ak ano, nezunovalo sa vam to po case?
Ale tak to potom by sa mi to reklamovat alebo vracat nechcelo. Taketo zbytocne opletacky s tym uplne. Obdivujem celkom tych ludi, ktori si kupia gauc cez internet :D To chce podla mna riadnu davku odvahy, ja na taketo extremy veru nie som :D
akoze ludia nakupuju vselijako :D a objednavky cez internet su v kurze, niektori ludia to realne vidiet nepotrebuju ocividne :D proste sa zmieria s tym, co im pride a hotovo :D
Kajka294, tak idete kupovat novu sedacku, ale neradi chodite po obchodoch. No to mi proste nejako nevychadza :-D Ako inak ju chcete vybrat?
Nam prisla sedacka za 8 tyzdnov, co je podla mna uplne optimalna dodacia doba. Sesternica uz caka 11. tyzden a stale nic :-D Ale popravde ani netusim, odkial kupovali, takze vsade to je asi ozaj rozne.
Aka je doba dodania sedaciek z tejto predajne, prosim vas? Mate skusenost? Necakali ste prilis dlho?
ano, toto je fotka z Prievidze, ale maju predajnu aj v Bratislave, co viem. hej? a co ste kukali? gauce ci? lebo maju aj matrace napriklad. cize da sa tam vybrat kadeco v pripade potreby :-D
Marculienka55 to je v Prievidzi, asi vsak?:) Boli sme tam nakuknut, maju tam pekny nabytok. Mna tam teda zaujalo viacero veci:)
A to sa nachadza kde?:-D Joj, ked akoze my celkovo neradi moc chodime po obchodoch, ale tak toto je taka vynimka by som povedala. To jednoducho musis vidiet asi.