Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
keby si ja mozem vybrat znova, tak si uz rozhodne nevyberiem zltu :) kupovali sme 5 rokov dozadu a ta farba uz proste nie je, co byvala. neviem, uz by som sa jednoznacne rozhodla inak.
presne, netreba sa podla mna riadit tym, co je momentalne v kurze, pretoze o chvilu to uz byt in nemusi.
ono je tato farba celkovo asi aj viac v kurze ako cervena by som povedala. aj cervene kuchynske linky uz sa nerobia, ak si si vsimla. vsetko ma take tie svoje obdobia.
podla mna je toto petrolejova farba. ale samozrejme, mozem sa mylit :D neviem, nie som az taky znalec :D kazdopadne paci sa mi celkom, skor by som sla do takejto ako nejakej zltej ci cervenej. aj taketo farby rozhodne vedia priestor ozivit a rozjasnit.
chcela som kriklavu tiez, ale nakoniec sme sa tak nejak rozhodli, ze si ju nedame. ale nie preto, ze by sa nam mohla prestat pacit, ale skor sme sa bali, aby ta farba nejak nevybledla, lebo ked sa to stane, tak to vyzera ozaj nedobre. tak potom som nejak upustila od tej predstavy mat takuto sedacku:)
nechcem praveze nic tmave, ja viem, ze aj take sedacky su pekne, videla som, ale ziadna ma vyslovene nezaujala. skor by som chcela ist do nejakej bledsej, ale aby bola zaroven aj taka vyrazna. som moc narocna?:D
Kazdemu podla vkusu a chuti. Ved aj cierne, hnede ci tmavomodre sedacky su pekne, ide o dizajn. Ten je tam dolezity podla mna.
A to co je toto za nazor, prosim ta?:) Ako z doby kamennej, taketo nazory mala moja prababka. To uz aj babka vedela, ze farbu do izby proste treba, inak to tam vyzera a posobi to cele tak strasne ponuro, nezaujimavo.
ja napriklad odjakziva tuzim po nejakej kriklavej farbe. takej, co ta proste okamzite uputa. ale muz samozrejme ani pocut, vraj nie sme v cirkuse :D on je proste stara skola, co ti poviem.