Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

nechalicka

my sme mali odjakziva iba kozenu. ci u nasich alebo aj teraz doma. proste nic ine si nepamatam. akoze nie sme uplne proti tomu, vlastne uplne nam vyhovuje, ale ja mam taky pocit, ze by to moznoze uz aj chcelo nejaku tu zmenu. ved je tolko peknych sedaciek kadejakych.

Diarra6

No treba sa jednoznacne starat o kazdy druh materialu. Na vsetko existuju nejaky pripravky a cistiace prostriedky. V niektorych predajniach si vies zakupit rovno uz aj k sedacke tieto vecicky, ktore ti vyslovene ulahcia zivot. Staci proste, ked vies, co pouzit a je po probleme.

zaricitka

no my mame kozenu, ja by som teda absolutne nemenila. kazdemu vsak vyhovuje nieco ine, mne sa cisti uplne jednoduche. zotries a je, ziadne drhnutie. proste uplne easy.

timejskaJ

a co sa cisti najlepsie? my mame latkovu normalnu klasicku, ale teda pride mi to cim dalej tym horsie s tym cistenim. niektore flaky uz absolutne ani nejde vycistit, nech sa snazim ako chcem.

mistrik58

na vyblednutu farbu ti tepovac rozhodne nepomoze, taky zazracny az nie je :) len ti to vycisti do hlbky, ale farbu ti to istotne neprinavrati. ale bolo by to fajn, no :D