Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.
Kúpa novej sedacej súpravy
A odkial mate sedacku? Kde ste kupovali?
Vsak ale vacsinou si k sebe domov pozyvas takych ludi, ktori ti sedia, ktorych mas rad, cize asi nebudu mat az take odlisne nazory ako ty :-D A aj keby, vobec na tom nezalezi, teraz uz su vsetky sedacky spravene tak podla mna aby sa na nich sedelo pohodlne.
ano, tak vacsinou kupujes gauc kvoli sebe, nie kvoli navsteve, to je fakt :-D
a tak nech si každý hovorí, čo chce, no nie? :) dôležité je, že ty máš doma gauč, na ktorom sa cítite pohodlné a na ničom inom nezáleží. to, že príde k vám návšteva raz za čas a niečo sa im nebude pozdávať, to už je ich problém :D
mozno len z toho dovodu, ze sa to niekomu proste nepaci na pohlad, ale to predsa este nie je dovod to kritizovat, to je pravda :)
Najlepsie je si vyskusat proste oboje, nech mas aku-taku predstavu :) Lebo kritizovat mozes len to, s cim mas aj realnu skusenost podla mna, no nie? A prave preto nechapem, ze niekto "hejtuje" kozene sedacky, ked taku v zivote ani nemal.
no tak o tom, co je lepsie, sa tu mozeme dohadovat aj tyzden :) to je proste len o pocite, komu co viacej vyhovuje.
no tak latka je predsalen o cosi prijemnejsia na dotyk si myslim :) a navyse mas pri vybere aj sirsiu paletu farieb, co je obrovske plus. ale zase ked si clovek nerozhodny, tak ani velmi nie :-D a zrejme su aj cenovo dostupnejsie ako tie kozene.
kazdy zvoli to, co mu najviac pasuje :) mne sa takisto aj najviac paci latkove a taktiez sa mi na nich aj najlepsie sedi :) takze u mna pri kupe sedacky je volba jasna.
no, neviem, ci to plati tak u kazdeho :-) my sme mali doteraz iba latkovy gauc a do kozenej by som pravdepodobne vobec nesla. vsetko je to ale vec vkusu. neviem si navyse ani predstavit, ako by som to skombinovala k nasmu nabytku.