Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kúpa novej sedacej súpravy

Príspevok v téme: Kúpa novej sedacej súpravy
Iren 1

Idem si po Vašu radu a skúsenosť zo sedačkami.
Ja teda neviem či som tak náročná, ale od septembra chodím po všetkých nábytkoch ale nič som si doposiaľ nevybrala - ceny sú vysoké a nezodpovedajú kvalite.
Ak ste kupovali a máte dobrú skúsenosť s danou sedačkou tak bude rada ak sa zo svojou skúsenosťou, či už dobrou alebo opak so mnou podelíte.
Ďakujem všetkým, ktorí mi napíšu.

idinka

Vsak ale vacsinou si k sebe domov pozyvas takych ludi, ktori ti sedia, ktorych mas rad, cize asi nebudu mat az take odlisne nazory ako ty :-D A aj keby, vobec na tom nezalezi, teraz uz su vsetky sedacky spravene tak podla mna aby sa na nich sedelo pohodlne.

miskovicka69

a tak nech si každý hovorí, čo chce, no nie? :) dôležité je, že ty máš doma gauč, na ktorom sa cítite pohodlné a na ničom inom nezáleží. to, že príde k vám návšteva raz za čas a niečo sa im nebude pozdávať, to už je ich problém :D

mistrik58

mozno len z toho dovodu, ze sa to niekomu proste nepaci na pohlad, ale to predsa este nie je dovod to kritizovat, to je pravda :)

idinka

Najlepsie je si vyskusat proste oboje, nech mas aku-taku predstavu :) Lebo kritizovat mozes len to, s cim mas aj realnu skusenost podla mna, no nie? A prave preto nechapem, ze niekto "hejtuje" kozene sedacky, ked taku v zivote ani nemal.

zaricitka

no tak o tom, co je lepsie, sa tu mozeme dohadovat aj tyzden :) to je proste len o pocite, komu co viacej vyhovuje.

zuzicela

no tak latka je predsalen o cosi prijemnejsia na dotyk si myslim :) a navyse mas pri vybere aj sirsiu paletu farieb, co je obrovske plus. ale zase ked si clovek nerozhodny, tak ani velmi nie :-D a zrejme su aj cenovo dostupnejsie ako tie kozene.

mistrik58

kazdy zvoli to, co mu najviac pasuje :) mne sa takisto aj najviac paci latkove a taktiez sa mi na nich aj najlepsie sedi :) takze u mna pri kupe sedacky je volba jasna.

ihlana

no, neviem, ci to plati tak u kazdeho :-) my sme mali doteraz iba latkovy gauc a do kozenej by som pravdepodobne vobec nesla. vsetko je to ale vec vkusu. neviem si navyse ani predstavit, ako by som to skombinovala k nasmu nabytku.